maximavida.nl

Kleurrijk voor binnen en buiten!

Heb je wel zin in een beetje kleur in je huis en en in de tuin? Check dan snel Maximavida.com. Hier vind je namelijk bijzonder originele meubels voor binnen én buiten. Wat dacht je van houten picknicktafels en metalen stoelen in opvallende kleuren? Of ga je liever voor stijlvolle zwarte tuinmeubels, zoals een (inklapbare) biertafel set? Ook heel mooi én weerstbestendig zijn de houten deck chairs met voetenbankje. Daar kun je heerlijk op relaxen!

Lockerkast

Voor binnen springen de gekleurde lockerkasten er echt uit. MaximaVida heeft lockerkasten voor je kleding of voor in de woonkamer. Ook super leuk: de gekleurde spijlenstoelen voor in de eetkamer. En als je dan toch bezig ben, stel dan je eigen eettafel samen met een tafelblad en tafelpoten naar keuze! Jij bepaalt helemaal zelf aan welke tafel je het liefste zit! Hoe uniek is dat!  

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Hoofdkantoor/winkel: Den Sliem 42, 7141 JH Groenlo

blog

Deze items wil je NU in je tuin hebben!

Yes, het weerbericht is veelbelovend dus we gaan weer lekker de tuin in! Haal je tuinmeubels uit de schuur, hang de tuinlampen weer op, zaai en plant nieuwe bloemen. En dan: relaxen en genieten! Heb je nog wat nieuws nodig, check deze toffe meubels en accessoires voor in de tuin.

Tuintrends 2024
Tuintrends 2024

Kleurrijke metalen tuinmeubelen

De Max familie van MaximaVida bestaat uit stoelen, tafels, banken en krukken in verschillende modellen en kleuren! Genoeg vrolijke kleuren om je tuin op te vrolijken. Een set in één kleur past goed in een strak aangelegde tuin. Liever een combinatie van kleuren? Je kunt alle Max meubels ook los bestellen, dus kies wat bij jou past!

Metalen tuinmeubels van MaximaVida
Metalen tuinmeubels van MaximaVida

Tuinverlichting

Oh, kijk dan hoe mooi deze handgemaakte lampionnen van ByBazz zijn! De stijlvolle aardse tinten geven je tuin een gezellige en zomerse uitstraling. De lampionnen zijn er in verschillende kleuren en maten, tot wel 40 cm! Combineer een aantal kleuren en afmetingen voor een echte zomer vibe en speels effect.

Heel tof, deze lampionnen van Bybazz
Heel tof, deze lampionnen van Bybazz

Buitendouche

Is het geen beauty? Met deze koperen buitendouche van Huiszwaluw geniet je iedere dag van een heerlijke opfrisbeurt in de buitenlucht. Warm of koud, laat die stralen maar even alles van je afspoelen!

We spotten deze gave koperen buitendouche bij Huiszwaluw
We spotten deze gave koperen buitendouche bij Huiszwaluw

Bloementuin

Een tuin is geen tuin zonder bloemen, vinden wij! Nu is de tijd om te gaan zaaien en planten zodat je in de zomer tussen de geurige en kleurige bloemen zit, waar niet alleen jij, maar ook bijen, vlinders en andere insecten blij van worden! Sprinklr.co heeft borderpakketten waarmee je makkelijk zelf de meest waanzinnig mooie tuin aanlegt.

De ultieme relax tuinstoel

Hoe cool is deze relaxstoel! De spaghetti weave en de felle kleuren geven dit iconische design echt die jaren '60 retro vibe! Je kunt de spaghetti ligstoel in maar liefst 6 posities zetten en vanwege het zachte materiaal droom je heerlijk weg als je er eenmaal inligt. Wij spotten 'm bij Nordic Nest. Niet lopen, maar rennen!
Foto credits: Jan Kurtz

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs!

Een tuin vol bloemen met Sprinklr
Een tuin vol bloemen met Sprinklr
Ultiem relaxen in deze spaghetti chair. Je vindt 'm bij Nordic Nest.
Ultiem relaxen in deze spaghetti chair. Je vindt 'm bij Nordic Nest.

meer blogs van maximavida.nl

reacties op deze webshop (1)

02 april 2015
Hans van Westerlaken
Gave tafels, mooie side. Ga zeker 1 van de shop bezoeken om ze in het echt te zien
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)