mamaloves.com

Met liefde gemaakt

Picture this: in een klein Frans atelier zit een ambachtelijke goudsmit die met de hand zijn sieraden graveert. Hij maakte voor Katrien van MAMALOVES een bijzondere bedel met daarop de namen van haar drie dochters. Dat deed hij met zoveel liefde, vakmanschap en passie dat het haar inspireerde om zelf ook zulke unieke sieraden te maken. And here we are! MAMALOVES is inmiddels een prachtig label dat gepersonaliseerde sieraden maakt die het moederschap symboliseren. Zo mooi zijn de bedels met namen, geboortebloemen, initialen of zelfs de vingerafdruk van je kindje. Je kunt het eigenlijk zo gek - of mooi - niet ontwerpen en MAMALOVES vereeuwigt het in een uniek sieraad.  

14k gouden sieraden

Check ook de Forever Collectie met sieraden van 14k goud. En uiteraard kunnen deze sieraden ook gepersonaliseerd worden.

blog

Liefdevolle verrassingen voor Valentijnsdag

Ja ja, het is weer de tijd van het jaar dat je overal hartjes ziet, rode rozen, heerlijke chocolade en andere liefdevolle cadeaus. Wij hebben in dit blog acht verrassingen voor je verzameld waarmee je je lief of iemand anders waar je heel veel van houdt kunt verrassen deze Valentijnsdag!

Brievenbuscadeaus van Coco Cadeau
Brievenbuscadeaus van Coco Cadeau

Valentijnscadeau door de brievenbus

Wil je jouw Valentijn dit jaar echt verrassen? Verstuur dan een bijzonder en persoonlijk cadeau per post. Bij Coco Cadeau vind je de mooiste valentijnscadeaus voor haar en voor hem. Ze worden altijd stijlvol ingepakt en met een gratis kaart naar keuze verstuurd. Wil je het cadeau liever zelf bezorgen, dan kun je het natuurlijk ook gewoon thuis laten bezorgen.

Gepersonaliseerd sieraad van MAMALOVES
Gepersonaliseerd sieraad van MAMALOVES

Gepersonaliseerd sieraad

Deze Valentijnsdag vieren we ALLE soorten liefde. De liefde voor elkaar, voor je kindjes én voor jezelf. En niets zegt meer 'ik hou van jou' dan een gepersonaliseerd sieraad van MAMALOVES. En of je nu kiest voor een ketting met een gegraveerde coin, een armband met de initialen van je lief of iets anders moois, je krijgt nu 14% korting op de gehele Valentijnscollectie. Wie ga jij verrassen deze Valentijnsdag verwennen met een gepersonaliseerd sieraad?

Rgenbogen en blijvende herinneringen van Happy Whatever
Rgenbogen en blijvende herinneringen van Happy Whatever

Een blijvende herinnering

Bij Happy Whatever vind je unieke cadeautjes waarmee je iemand die je heel lief vindt eens even goed in het zonnetje te zetten. En met dat zonnetje geeft raamsticker Sunshine prachtige regenbogen! Zo mooi, die kleuren op je muur! Ook heel leuk: deze bijzondere kaart die je omtovert tot een blushing pink vaas. Zo geef je met deze verrassing iets blijvends waar de gelukkige ontvangen nog heel lang plezier van kan hebben!

Gouden hartjesketting van Studio MHL
Gouden hartjesketting van Studio MHL

Sieraden met hartjes

We zijn helemaal in love met deze gouden hartjes van Studio MHL. Zo mooi, en een heel bijzonder symbolisch cadeau voor iemand die een speciaal plekje in jouw hart heeft. Wil je deze Valentijn liever iemand verrassen met een paar oorbellen? Check dan de bubble hoops en deze gouden x-jes. Dat zijn toch net kleine kusjes voor in je oor. Té leuk gewoon!

Lekkers voor je lief

Jaja, liefde gaat vaak door de maag, zeker als het in de vorm van chocolade is. Verras daarom je geliefde met een goed gevulde snoeppot of heerlijke Toblerone reep. Super leuk om je cadeau te personaliseren met een eigen tekst voor op het etiket van de pot of het wikkel van de chocoladereep. Zo maak je van deze lekkernij een blijvende herinnering aan jullie liefde!

Valentijnscadeaus met hartjes

Cadeautjes om verliefd op te worden vind je bij Huiszwaluw Home. Een handgemaakte hartjesarmband bijvoorbeeld of beker en bordje met hartjesprint… Super schattig toch? Voor een speciaal iemand of voor jezelf. Kijk snel op Huiszwaluw voor nog meer gift inspiratie!

Voor de liefde van je dromen

Hoe leuk is dit hartvormige kussen! En het wordt nog leuker als je het laat bedrukken met een mooie afbeelding van jou en je lief bijvoorbeeld. Bij YourSurprise kun je het hartjeskussen personaliseren met je eigen foto, tekst en heel veel hartjes! Je kunt deze zachte Valentijnsverrassing rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger laten sturen.

Brievenbus bloemen

Dat er zo veel liefde in een klein pakketje kan zitten, bewijst deze Oh so cute van Bloompost maar weer eens. Met een rode Valentijnsroos, een klein vaasje met standaard, vurig rood lint en een Love You label maak je hiermee een groots gebaar! Verstuur deze brievenbus bloemen anoniem of met een mooie wenskaart.

Lekkers voor je lief van THNX
Lekkers voor je lief van THNX
Cadeaus met hartjes van Huiszwaluw
Cadeaus met hartjes van Huiszwaluw
Een kussenhart van YourSurprise
Een kussenhart van YourSurprise
Bloemen voor Valentijn van Bloompost
Bloemen voor Valentijn van Bloompost

meer blogs van mamaloves.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)