leafies.nl

Zeg het met Leafies

Dit is nou echt een tof op en top Nederlands product waar we heel blij van worden, en waar we anderen óók blij mee kunnen maken. Leafies zijn prachtig gedetailleerde blaadjes van dun metaal, helemaal geïnspireerd op de natuur. En doordat het metaal heel dun én sterk is, kun je de blaadjes vouwen en buigen om het nóg organischer te krijgen. Je kunt een Leafie als extra decoratie in een plantje steken, maar ze staan ook heel leuk als single item in een met een beetje zand gevulde paperbag. Of hang je Leafie aan een mooi draadje! Er zijn zes verschillende Leafies in mooie, natuurlijke tinten.

Brievenbuscadeau

Tip: Leafies worden verstuurd in een stevig brievenbuspakket. Ideaal dus om als cadeau te versturen naar iemand die wel een hart onder de riem, felicitatie of verrassing verdient!

blog

Liefs door de brievenbus

Ontdek een wereld van blijvende en betekenisvolle verrassingen die rechtstreeks door de brievenbus passen. We hebben vijf toffe brievenbuscadeaus voor je gespot waarmee je iemand echt in het zonnetje kunt zetten, feliciteren of troosten. Wat is jouw favoriet?

Liefs door de brievenbus van Leafies
Liefs door de brievenbus van Leafies

Bloemen die blijven

Verspreid wat liefde met de bloemen van Leafies en zorg meteen voor een blijvende betekenis! De Leafies worden pas echt leuk als je de dunne metalen blaadjes spontaan vouwt en buigt in een unieke organische vorm. Nice, en past gewoon door de brievenbus!

Coco Cadeau heeft prachtige cadeautjes die ook nog eens mooi worden ingepakt.
Coco Cadeau heeft prachtige cadeautjes die ook nog eens mooi worden ingepakt.

Laat een ander stralen

Kijk dan hoe bijzonder dit golden armbandje en die geborduurde omarming zijn! Je vindt deze en nog veel meer speciale brievenbuscadeaus bij Coco Cadeau. Alles wordt stijlvol ingepakt met een gratis kaartje voor je persoonlijke boodschap.

Leuk en makkelijk te bestellen bij Bloompost
Leuk en makkelijk te bestellen bij Bloompost

Brievenbusbloemen

Als er een cadeautje van Bloompost in de brievenbus ligt, dan weet je al: dit wordt een feestje om uit te pakken! En dat geldt zeker voor deze verwenmomenten met heerlijke bergthee en chocolade. Leuk om te krijgen en om te geven. Wie verwen jij binnenkort met dit heerlijke brievenbuscadeau?

De cadeaus van Happy Whatever hebben altijd een kleurrijke verrassing!
De cadeaus van Happy Whatever hebben altijd een kleurrijke verrassing!

Kleurrijke verrassingen

Een wandeldate, regenboog of zelfs een vaas. Met de originele en kleurrijke cadeaus van Happy Whatever stuur je een flinke dosis happiness naar de gelukkige ontvanger. En als je wilt, schrijft Irene er een handgeschreven berichtje bij!

Culinair cadeaupakket

Met een uniek HUISvanMO brievenbuspakje geef je niet zomaar een cadeautje. Je geeft een met veel liefde ingepakt doosje vol geluk! En of je nu iets zoekt voor een lach of een traan, er is voor elke gelegenheid een passende brievenbus verrassing.

Lekker, zo'n theepakket van Huis van Mo
Lekker, zo'n theepakket van Huis van Mo

meer blogs van leafies.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)