koekatelier.nl

Koekstekers en koekstempels

Je krijgt toch meteen zin om zelf aan de slag te gaan als je de heerlijke kunstwerkjes ziet die je kunt maken met de uitstekers van koekatelier.nl? Zo gaaf! Ze zijn allemaal ontworpen en 3D geprint door Ilza. Er zijn koekstempels en -uitstekers voor de meest uiteenlopende thema's, feesten, seizoenen, cijfers, letters en ook je eigen design kun je laten printen. Er zijn zelfs muziekstempels die je met Spotify kunt scannen. Hoe gaaf is dat; je scant je koekje en vervolgens hoor je een liedje! Enige wat jij moet doen, is het koekjesdeeg maken en het fondant kleuren en uitrollen. De uitstekers en (POP)stempels zorgen er voor dat het lijkt alsof je koekjes zijn gemaakt door een patissier van wereldfaam. Ook voor Ilza's favoriete bakaccessoires én een online opfriscursus kun je terecht bij koekatelier.nl.

blog

De leukste cadeautjes voor juf en meester!

Het einde van het schooljaar komt eraan en dat betekent dat heel veel kinderen afscheid nemen van hun klas en leerkracht. Goed moment om de helden die voor de klas staan een bedankje te geven! We laten je in dit blog 5 keer een leuk cadeau voor juf en meester zien.

Een gepersonaliseerd koekje van Koekatelier
Een gepersonaliseerd koekje van Koekatelier

Een koekje van eigen deeg

Er gaat eigenlijk niets boven een zelfgemaakt cadeau! Met behulp van de toffe koekvormpjes en koekstempels van Koekatelier, verras je jouw juf of meester met een koekje van eigen deeg! Er zijn leuke stempels met ‘liefste juf’ en ‘dankjewel meester’ of ‘bedankt voor het fijne schooljaar'. Ook heel origineel zijn de koekvormpjes van een rugzak en schoolpotlood. Super leuk om samen met de kinderen deze koekjes te bakken en te versieren!

Kleurrijke cadeaus voor de juf vind je bij maisonKOOS
Kleurrijke cadeaus voor de juf vind je bij maisonKOOS

Afscheid met een glimlach

Lekker symbolisch is dit fleurige cadeau: een setje bloembommen met biologisch bloemenzaad waarmee je zegt ‘bedankt dat je mij hebt laten groeien’! En je verrast de juf of meester twee keer met dit cadeau: als je het geeft en als de bloemen uitkomen! Ook leuk: deze kleurrijke smiley sleutelhangers van Mo Man Tai. Je shopt ze in een set van 10 bij maisonKOOS. Zo kun je het hele klassenteam met een glimlach achterlaten!

Heel handig: de cadeaupakketten van Huis van Mo!
Heel handig: de cadeaupakketten van Huis van Mo!

Voor de aller-, aller-, allerliefste!

Oww, dat vreselijke moment dat je zoon of dochter nu écht afscheid moet gaan nemen van de liefste juf die je maar kunt hebben. Tranen met tuiten, maar gelukkig ook met hele mooie herinneringen. Speciaal voor deze juf heeft Huis van Mo een geweldig cadeaupakket samengesteld met daarin Happy Tea, theefilters, een notitieblokje, een ‘voor de leukste juf’-potlood, een roze zeephart, 2 doosjes real winegums en een lief kaartje. Bij Huis van Mo kun je trouwens ook terecht voor een cadeau voor de meester!

Ah, en nu heerlijk relaxen met deze lavendelzeep.
Ah, en nu heerlijk relaxen met deze lavendelzeep.

En nu relaxen, juf!

Een cadeau voor de juf waarmee ze heerlijk ontspannen de zomer in kan gaan: een lekker stuk lavendelzeep. Deze 100% vegan zeep is handgemaakt in Amsterdam en bevat naast lavendel ook vlierbloesem. Zo zomers! Shop je deze zeep bij Coco Cadeau, dan krijg je er ook een handige soapcase bij, zodat de juf de zeep ook makkelijk mee op vakantie kan nemen.

Voor oneindig schrijfplezier

Jouw oogappel heeft natuurlijk een onuitwisbare indruk achtergelaten bij de juf of meester. Hoe leuk is het om een notitieblok te geven die juist wél uitwisbaar is! Want ja, juffen en meesters maken gedurende het schooljaar heel wat aantekeningen. Zonde om daar steeds een nieuw notitieboekje voor te gebruiken als je de oude krabbels ook kunt uitwissen. Moyu heeft super leuke en handige stationery van steenpapier die wel tot 500 keer beschreven kunnen worden. Dat scheelt een hoop wegwerp papier. Er zijn heel veel leuke designs en er zit uiteraard een speciale pen en uitwisdoekje bij.

 

Oneindig veel schrijfplezier met MOYU
Oneindig veel schrijfplezier met MOYU

meer blogs van koekatelier.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)