kidsproof.nl

De leukste gezinsuitjes en kidsactiviteiten

Op zoek naar een lokaal uitje of adresje dat helemaal geschikt is voor de kids en het gezin? Dan ben je bij Kidsproof aan het goede adres! Want dit is echt een onmisbaar startpunt als je kids hebt! Hier vindt je de leukste tips en inspiratie: Tips om er in de buurt op uit te gaan, kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, fijne kinderclubjes, mooie kinderwinkels, gezellige overnachtingsadressen en praktische adressen voor zorg & opvoeding. En het fijne is: je kunt zoeken op regio. Zo weet je zeker dat de leuke spots ook goed te bereiken zijn. En inmiddels zijn er al héél veel regio's aan tegoevoegd. Yeah, hier worden niet alleen de kids blij van, maar wij ook!

 

blog

10 tips voor een origineel Sinterklaasfeest

De Kerstman mag dan al volop aanwezig zijn (zowel on- als online), laten we de Sint niet vergeten! Want Sinterklaas, het is en blijft een oergezellig feest. Met deze tien tips vier jij dit jaar op een leuke en originele manier het Sinterklaasfeest!

Leuk van Printcandy!
Leuk van Printcandy!

Met kleine details geef je 5 december direct een echt Sinterklaas-sfeertje. Printcandy.nl heeft leuke printables. Dit Sinterklaasspel (€ 7,50) maakt pakjesavond een heel stuk spannender en leuker! Print het uit en draai het zelf in elkaar. Daarnaast heeft Printcandy een heel aantal gratis printables om kaartjes, labels, inpakpapier, briefpapier en nog heel veel meer leuke verrassingen in Sinterklaas-stijl te maken. Deze printables zijn dus gratis, maar Printcandy geeft je een tip als je de printables downloadt. Met een donatie aan stichting Het Vergeten Kind help je kinderen voor wie een cadeautje op 5 december niet zo vanzelfsprekend is. Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor de duizenden kinderen die opgroeien in een onveilig of instabiel gezin of die niet meer thuis wonen. Met jouw hulp zorgt stichting Het Vergeten Kind ervoor dat Sint ze ook dit jaar niet vergeet. Goed idee, toch? Dóen, zeggen wij!

Beeld: Handmadecharlotte.com
Beeld: Handmadecharlotte.com

Surprisestress? Op Pinterest kwamen we deze toffe DIY sushi tegen die je gemakkelijk zelf maakt. Een leuk idee van het blog Handmadecharlotte.com. Op het blog staat een uitgebreide handleiding. Leuke ideetjes om in te sushi te verpakken: sieraden, kleine make-upjes of een cadeaubon.

Gewelduge sursprisetip van Doekids.nl
Gewelduge sursprisetip van Doekids.nl

Ook heel leuk zijn deze taartjes van schuimsponsjes. We zagen ze op het blog van Doenkids.nl, echt geweldig zo leuk! Tip: is het cadeautje dat je gaat geven te groot om erin te stoppen? Vul de 'taartjes' met een briefje waarop een hint staat geschreven waar het cadeautje verstopt is.

Ook dit jaar is Liefs van Cindy weer in Sinterklaassferen
Ook dit jaar is Liefs van Cindy weer in Sinterklaassferen

Liefsvancindy.nl heeft het ook elk jaar maar druk met de Sint. Hier vind je veel leuke Sinterklaas-decoratie. Van free printables tot heel leuke te personaliseren cadeautjes zoals een cadeauzak, Sinterklaasslingers en bedrukte T-shirts. 

Leuk idee: geef dit jaar aan een geliefde geen kerstcadeau maar doe iets onverwachts en stuur een Sintcadeautje op! Huis van Mo maakt het je heel gemakkelijk met kant-en-klare cadeuaboxen. Deze 'Wie zoet is krijgt lekkers'-box is gevuld met veel heerlijke verrassingen. Die valt zeker in de smaak! 

Speciaal voor mannen is de Man Box. Leuke verrassingspakketten, die je zelf nog wel even moet openbreken met... een breekijzer. Dat gaat hilarische momenten opleveren tijdens pakjesavond! Er zijn allerlei verschillende cadeauboxen: gevuld met koffiegadgets, Coronabiertjes, health- of beautypakketten. Allemaal leuk.

En wat eten we op pakjesavond? Leuk idee: maak loempiaatjes, verpak ze in filodeeg, maak er de vorm van de zak van Sinterklaas van en bindt vast met rood-wit slagerstouw. Op de website van Laura's Bakery vind je dit recept voor zak van Sinterklaas-loempiaatjes. Of wat dacht je van kaastwisters in de vorm van de staf van de Sint? Ook een superleuk en een heel passend hapje. Op de website van Laura's bakery (sowieso om van te smullen) vind je nog veel meer leuke Sintrecepten.

Natuurlijk moet er ook de nodige zoetigheid op tafel komen. Maak fudge met pepernoten en strooigoed of bak muffins bijvoorbeeld met pepernoten. Of wat dacht je van deze waanzinnig lekkere (en heel gemakkelijk te maken) kruidnoten rocky road van Brendakook.nl? Laat je creativiteit de vrije loop.

Moet je een surprise maken, maar ben je niet zo handig? Of heb je geen tijd? Fotofabriek.nl helpt je uit de brand: hier maak je een surprise zoals een laptop, telefoonhoesje of make-updoos. Je voegt zelf teksten en foto's toe en Fotofabriek.nl doet de rest. Zelfs voor een cadeautje zorgen ze: je kunt kiezen uit een in de surprise verpakte reep Tony Chocolonely of een doosje Merci chocolade.
.
Leuke tip van Kidsproof.nl: verstop de zak met cadeautjes ergens in huis, en maak er een complete speurtocht van. Van de badkamer naar het toilet, via de zolder naar de garage... Maak tussendoor leuke opdrachtjes en puzzels zodat de speurtocht alleen al één groot feest is! En om de focus een beetje van de cadeautjes af te halen is het leuk om tussen het uitpakken door steeds een leuke opdracht te doen. Een liedje zingen, kunstje doen, verzin het maar. Zo maak je er echt een onvergetelijk feest van dat leuk is voor alle leeftijden!

 

Cadeaubox van Huis van Mo
Cadeaubox van Huis van Mo
Eerst slopen, dan genieten met de Man Box
Eerst slopen, dan genieten met de Man Box
Gespot bij Laura's bakery: superleuke en lekkere Sint hapjes
Gespot bij Laura's bakery: superleuke en lekkere Sint hapjes
Kruidnoten rocky road, smúllen!
Kruidnoten rocky road, smúllen!
Een beetje van de Sint en een beetje van Fotofabriek.nl
Een beetje van de Sint en een beetje van Fotofabriek.nl

meer blogs van kidsproof.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)