kambukka.nl

Voor onderweg

Ben je vaak onderweg voor je werk of plezier, dan is het heel fijn om een goede drinkfles bij je te hebben die je koffie van je favoriete barista warm houdt en je home made smoothie koel. Goed voor jou dat Kambukka perfecte drinkbekers heeft ontworpen! Ze zijn handig te bedienen (met een super fijn 3 in1 deksel), makkelijk schoon te maken, duurzaam en ook nog eens heel erg mooi. 

Lunchbox

Check ook de lunchbox collectie, die is al net zo tof als de flessen en geschikt voor warme en koude lunch. En hadden we al gezegd dat je alle items kunt personaliseren? Wees gewaarschuwd: één blik en je bent verkocht!

blog

Deze drinkbekers zijn super populair; en wij weten waarom!

Of je nou een beker nodig hebt voor de dagelijkse dosis caffeïne of een grote thermosfles om aan die anderhalve liter water te komen, het is altijd fijn om een grote, lekvrije en isolerende drinkfles bij je te hebben. Dit zijn onze favoriete drinkbekers van dit moment!

Lekker opvallend, deze knalroze Kambukka beker!
Lekker opvallend, deze knalroze Kambukka beker!

Koffie zonder lekken

Blijft toch altijd spannend, je verse koffie in een beker to go. Deze felroze Etna beker van Kambukka is 100% lekvrij. Je kunt de deksel op 3 manieren instellen zodat je kunt drinken op die manier die jij het fijnste vindt. Ook leuk: je kunt deze thermosbeker personaliseren met een eigen tekst of foto!

Deze coffee to go cup van Beewise kun je helemaal opvouwen
Deze coffee to go cup van Beewise kun je helemaal opvouwen

Opvouwbare beker

Of je je favoriete koffietje nu meeneemt naar je werk of op reis, deze herbruikbare koffiemok van Beewise is je beste vriend! Het is een lichtgewicht beker in zakformaat, gemaakt van 100% food-grade siliconen die aan de bovenkant kan worden ingeklapt. Zo neemt hij weinig ruimte in. Handig als je onderweg bent!

Super populair: de rose quarts quencher van Stanley!
Super populair: de rose quarts quencher van Stanley!

Nieuwe Stanley Quencher kleuren

Had je ooit van een Quencher gehoord, voordat Stanley het voor hun best selling drinkbeker ging gebruiken? In deze beker van gerecycled roestvrij staal past maar liefst 1,2 liter drinken! En goed nieuws: de Rose Quartz is weer op voorraad en er zijn twee nieuwe kleuren: Black en Shale.

Met een echt Hollands tintje!
Met een echt Hollands tintje!

Op en top Hollands

Kijk dan hoe tof deze waterflessen met klassieke Delfts blauwe print zijn! Super leuk, dat oud-Hollandse schilderwerk op die moderne flessen. Je kunt bij Heinen Delfts Blauw kiezen uit vier verschillende kunstwerken. Fijn als waterfles voor jezelf, maar het is ook een heel origineel cultuur cadeau uit Nederland!

Bloemenbeker

Jaja, Studio Pip fans! Er zijn nu ook thermosflessen met de super mooie en kleurrijke bloemenprints verkrijgbaar. Er zijn maar liefst vier designs in meerdere kleuren. In deze dubbelwandige flessen kun je 500 ml vloeistof 24 uur koud of 12 uur warm houden.

 

Hele toffe designs van Pip Studio
Hele toffe designs van Pip Studio

meer blogs van kambukka.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)