kaartjevanel.nl

Duurzame kaarten

Wees eens eerlijk, het is toch eigenlijk veel leuker om een écht kaartje via de post te krijgen dan een digitale wens? Bij KaartjevanEl.nl vind je een hele fijne verzameling van bijzondere ontwerpen, grappige teksten, ondeugende dieren, lieve gedichtjes en nog veel meer. Tip: de verjaardagskaart die vol staat met verjaardagskaarsjes. Kun je zelf net zoveel kaarsjes als de leeftijd van de jarige inkleuren. En als extra service kun je een handgeschreven bericht op de kaart laten schrijven en wordt de kaart meteen naar de gelukkige ontvanger gestuurd!

blog

Kerstkaart versturen? Dit zijn de mooiste kerstkaarten van 2023!

Het is weer december en dat betekent dat we in de maand van de leukste feestdagen van het jaar zijn aangekomen: Kerstmis! Zo leuk, die voorpret die daarbij hoort. We zijn al druk in de weer met verlanglijstjes en natuurlijk ook met de kerstkaarten. Want dat blijft toch het allerleukste: een zorgvuldig uitgekozen kerstkaart met een handgeschreven kerstwens. Wij zetten de leukste kaarten voor je op een rijtje.

De leukste kerstkaarten van 2023
De leukste kerstkaarten van 2023

Vrolijke kerstkaarten voor groot en klein

Heb je de bijzondere kerstkaarten van Studio Draak al ontdekt? Ze staan vol met beregezellige dieren en winterse taferelen. De kaarten zijn los verkrijgbaar, maar ook als setje of als compleet kerstpakket met maar liefst 32 unieke ontwerpen! En het assortiment is dit jaar weer uitgebreid met nog meer fijne producten. Daar kun je heel wat mensen fijne feestdagen mee wensen.

Vrolijke kerstkaarten van Studio Draak
Vrolijke kerstkaarten van Studio Draak

Kaart met dennenboomzaadjes

Oh dennenboom! Voor een groene kerstkaart zit je goed bij Veer&Moon. Met hun bijzondere wenskaarten met zaden kun je bloemen het woord voor je laten doen en je kerstwens extra symboliek meegeven. Ook leuk: een Nieuwjaarskaart met ridderspoor zaden. Deze bloem staat voor lichtheid en plezier. De kaarten zijn feestelijk bedrukt met een goud metallic folie. 

Kerstkaarten met zaadjes van Veer &n Moon
Kerstkaarten met zaadjes van Veer &n Moon

Geen tijd om zelf je kerstkaarten te schrijven?

Ben jij op zoek naar originele, duurzame kerstkaarten? Kijk dan eens naar de unieke kerstollectie van Kaartje van El! Heb je nou geen tijd om de kaartjes te versturen, dan heb je geluk. Ellen van Kaartje van El heeft namelijk een super lieve service: ze schrijf en verstuurt de kaarten voor je. Je moet wel even je boodschap via de mail aan haar doorgeven, maar daarna kun jij gewoon lekker met je beentjes omhoog bij de kerstboom blijven zitten. Klinkt goed toch?

Handgeschreven kerstkaarten van Kaartje van El
Handgeschreven kerstkaarten van Kaartje van El

Kaarten vol hoop en liefde

Ja ja, het is nu echt de tijd van het keihard meebrullen met kerstliedjes en het opchrijven van warme kerstwensen. Als je dit jaar liefdevolle kerstkaartjes wilt versturen, check dan de kerst- en nieuwjaarskaarten van Studio Bertha. Ze zijn hoopgevend, waardevol en oprecht. Zo zorgen ze voor een beetje licht en warmte tijdens de donkere en koude decemberdagen.

Magische kerstwensen

Met de kerstkaarten van Grootzus stuur je echt een vrolijke en originele kerstwens. De collage-achtige afbeeldingen nemen je mee in een magische droomwereld. Laat je fantasie de volle loop gaan en verzin je eigen magische kerstverhaal. Ze zijn geweldig om te versturen, maar ook leuk om in te lijsten. Goed om te weten: je shopt nu 5 kerstkaarten voor 5 euro!

Getekende kerstkaarten

Deze smullende vogeltjes waren vorig jaar onze favoriet! Zo snoezig zijn ze. Gelukkig zitten ze ook dit jaar weer in de getekende kerstkaartencollectie van Studio Kuukeluus, net als de kerstkaartjes met bijvoorbeeld bosdieren of sfeervolle kerstkransen. Nieuw dit jaar zijn de Warm Wishes. Perfect voor een lieve kerstgroet!

Hoopvolle kerstwensen van Studio Bertha
Hoopvolle kerstwensen van Studio Bertha
Kerstkaarten met magische verhalen van Grootzus
Kerstkaarten met magische verhalen van Grootzus
Getekende kerstkaarten van Studio Kuukeluus
Getekende kerstkaarten van Studio Kuukeluus

meer blogs van kaartjevanel.nl

reacties op deze webshop (2)

02 september 2020
Sigrid
Laatst was ik op zoek naar originele geboorte-, verjaardags- en verhuiskaarten. Ik heb ze allemaal gevonden in de webshop 'Kaartje van El'. De kaarten worden met zorg verpakt en snel opgestuurd. Echt een feestje om te ontvangen! Ik ga zeker nog eens een bestelling doen.
01 september 2020
Susanne
Hele mooie en orginele (bio) kaarten! Vooral de handgeschreven kaarten met het perfecte handschrift zijn een uitkomst en worden super snel verstuurd! Echte aanrader!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)