huisvanmo.nl

Thee- en kadopakketten

Wat is er nou leuker dan het uitpakken van een cadeautje? Misschien wel het geven van een cadeau! Bij HUISvanMO vind je stijlvolle cadeaupakketten die met liefde en aandacht zijn samengesteld en ingepakt. Je kunt kiezen uit pakketten die perfect worden afgestemd op de tijd van het jaar en die allemaal een warm thuis-gevoel, sfeer, gezelligheid of ‘hygge’ zoals de Denen zeggen overbrengen. Er zijn pakketten voor bijvoorbeeld een huwelijk, Moederdag, verjaardagen, geboorte, pakketten met thee etc. Super handig. En dubbel fijn: alle cadeaus worden ingepakt in een mooie doos, because it's more than just a present!

blog

Liefs door de brievenbus

Ontdek een wereld van blijvende en betekenisvolle verrassingen die rechtstreeks door de brievenbus passen. We hebben vijf toffe brievenbuscadeaus voor je gespot waarmee je iemand echt in het zonnetje kunt zetten, feliciteren of troosten. Wat is jouw favoriet?

Liefs door de brievenbus van Leafies
Liefs door de brievenbus van Leafies

Bloemen die blijven

Verspreid wat liefde met de bloemen van Leafies en zorg meteen voor een blijvende betekenis! De Leafies worden pas echt leuk als je de dunne metalen blaadjes spontaan vouwt en buigt in een unieke organische vorm. Nice, en past gewoon door de brievenbus!

Coco Cadeau heeft prachtige cadeautjes die ook nog eens mooi worden ingepakt.
Coco Cadeau heeft prachtige cadeautjes die ook nog eens mooi worden ingepakt.

Laat een ander stralen

Kijk dan hoe bijzonder dit golden armbandje en die geborduurde omarming zijn! Je vindt deze en nog veel meer speciale brievenbuscadeaus bij Coco Cadeau. Alles wordt stijlvol ingepakt met een gratis kaartje voor je persoonlijke boodschap.

Leuk en makkelijk te bestellen bij Bloompost
Leuk en makkelijk te bestellen bij Bloompost

Brievenbusbloemen

Als er een cadeautje van Bloompost in de brievenbus ligt, dan weet je al: dit wordt een feestje om uit te pakken! En dat geldt zeker voor deze verwenmomenten met heerlijke bergthee en chocolade. Leuk om te krijgen en om te geven. Wie verwen jij binnenkort met dit heerlijke brievenbuscadeau?

De cadeaus van Happy Whatever hebben altijd een kleurrijke verrassing!
De cadeaus van Happy Whatever hebben altijd een kleurrijke verrassing!

Kleurrijke verrassingen

Een wandeldate, regenboog of zelfs een vaas. Met de originele en kleurrijke cadeaus van Happy Whatever stuur je een flinke dosis happiness naar de gelukkige ontvanger. En als je wilt, schrijft Irene er een handgeschreven berichtje bij!

Culinair cadeaupakket

Met een uniek HUISvanMO brievenbuspakje geef je niet zomaar een cadeautje. Je geeft een met veel liefde ingepakt doosje vol geluk! En of je nu iets zoekt voor een lach of een traan, er is voor elke gelegenheid een passende brievenbus verrassing.

Lekker, zo'n theepakket van Huis van Mo
Lekker, zo'n theepakket van Huis van Mo

meer blogs van huisvanmo.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)