geefeenboompje.nl

Groen cadeautje

Je kent het wel. Je beste vriendin gaat trouwen, je zus is verhuisd of de buurvrouw heeft een baby. Allemaal vrolijke gebeurtenissen waarbij een leuk cadeautje hoort. Eigenlijk wil je niet afgezaagd zijn en weer met een cadeaubon, een boek of een bos bloemen aan komen zetten. Tip: be original en geef een boompje! Je geeft niet alleen iets wat trendy is, maar draagt daarnaast ook nog eens bij aan een groenere wereld. Het mooiste is nog dat, als je een boompje aan iemand schenkt, je ook meteen de organisatie Nature for Kids steunt. Waar wacht je nog op?

blog

Geef een Boompje: groen geluk voor vijf bijzondere gelegenheden!

Dit is toch wel het groenste cadeau-idee van dit moment: Geef een Boompje! Bij deze te gekke webshop vind je letterlijk groene en duurzame cadeaus: bomen. We laten je vijf gelegenheden zien waarbij een boompje het perfecte, groene geschenk is!

Een groen cadeau: Geef een boompje!
Een groen cadeau: Geef een boompje!

Welkom kleine spruit!

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau, geef de kersverse ouders dan een geboorteboompje cadeau om de komst van hun kindje te vieren. Eigenlijk is het al een traditie die duizenden jaren bestaat en wij snappen wel waarom. Het boompje groeit mee met het kleintje en symboliseert de groei en bloei. Hoe leuk zou het zijn om later in de schaduw van de boom feestjes te vieren! 

Een groen cadeau: Geef een boompje!
Een groen cadeau: Geef een boompje!

Bloeiende liefde

Ja, ik wil…een huwelijksboompje! Met dit originele cadeau geef je iets waarmee the happy couple elk jaar weer herinnerd wordt aan hun bijzondere dag. Zo staat de appelboom bijvoorbeeld voor liefde en vertrouwen. Jaar na jaar wordt de boom groter, staat hij steviger in de grond en geeft hij misschien wel vruchten! Symbolischer kan toch bijna niet? 

Een groen cadeau: Geef een boompje!
Een groen cadeau: Geef een boompje!

Hallo nieuw huis

Voor degenen die een nieuw hoofdstuk in hun leven beginnen, is er het Happy Home Boompje. Geef dit boompje als housewarming cadeau om de ontvangers eraan te herinneren dat hun huis niet zomaar een plek is, maar een nieuw en hopelijk lang en gelukkig thuis. Super leuk dat de boom samen met de bewoners gaat groeien op hun nieuwe plek. 

Een groen cadeau: Geef een boompje!
Een groen cadeau: Geef een boompje!

Groen licht voor succes!

Of het nu gaat om een nieuwe baan, een afgeronde studie of een andere bijzondere mijlpaal, geef iemand een stukje groen geluk! Een felicitatie boompje staat symbool voor de start van iets nieuws, een nieuwe weg en nieuwe avonturen vol groei en mogelijkheden. Met een hazelnootboom geef je bijvoorbeeld nog meer kennis en wijsheid en met een perenboom juist welvaart. Welke kies jij? 

Een boom vol herinneringen

Bij het verlies van een dierbaar persoon schieten woorden soms tekort. Hoe mooi is het dan om een symbolisch cadeau te geven waarin levenskracht, aandacht en liefde zit. Een herinneringsboom, zoals een stevige eik, kan dan echt een steuntje in de rug zijn. En met een sierlijke berk geef je kracht voor een nieuwe start.


Je vindt nog veel meer mooie bomen bij Geef een Boompje die een symbolisch stukje groen geluk brengen. En voor welke gelegenheid het ook is, een boompje is niet alleen een betekenisvol, maar ook een duurzaam cadeau. Het is eigenlijk een groene knipoog naar een gelukkig en duurzaam leven!

 

meer blogs van geefeenboompje.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)