favou.nl

Handgemaakt met liefde

Bij Favou houden ze van gezelligheid, borrelen, een warme sfeer in huis en genieten met de kids, familie en vrienden. In deze concept store vind je dan ook allerlei producten die perfect passen bij deze momenten. Unieke en handgemaakte producten zoals pegdolls, plateaus, kaarthouders, memory boxen en houten teksten in glazen buisjes. Leuk om te weten: Linda en Marlie maken heel veel zelf in het knusse Noord-Brabant, in samenwerking met zorgateliers en zorgboerderijen.

Inspiratie voor elk cadeau

Bij Favou vind je niet alleen handgemaakte items, maar ook andere leuke accessoires die je cadeau helemaal compleet maken. Denk aan een marmer look plateau met een bijpassende sculptuur kaars of natuurlijk zeepje, een bloomring om je pegdolls een speciaal plekje te geven. Of je nu een uniek kraamcadeau, trouwcadeau, moederdagcadeau of iets om te troosten zoekt, bij Favou vind je genoeg originele opties. De memoryboxen kunnen zelfs gepersonaliseerd worden!

blog

Van ringen tot cadeaus: het trouwseizoen is begonnen!

Ga je binnenkort trouwen of ben je uitgenodigd voor een bruiloft? Check dan alvast deze vijf leuke tips. Van de perfecte bruidslingerie en vintage trouwringen tot een geweldige trouwlocatie in de buitenlucht, liefdevolle trouwcadeaus en een geweldige plek voor je huwelijksreis!

Het trouwseizoen is begonnen!
Het trouwseizoen is begonnen!

Bruidslingerie

Of je nou een loei strakke of strapless jurk draagt op je trouwdag of een volumineuze prinsessenjurk, je wilt in geen geval dat je lingerie zichtbaar is. CurvesWear heeft werkelijk prachtige bruidslingerie in verschillende tinten die ervoor zorgt dat je jurk goed zit en jij de hele dag straalt van geluk!

Trouwlingerie van CurvesWear
Trouwlingerie van CurvesWear

Trouwen in de buitenlucht

De Vreemde Vogel is een officiële trouwlocatie vlakbij Rotterdam, waar jullie hele bruiloft op één locatie kan plaats vinden. De ideale plek voor een festivalbruiloft met bijzondere overnachtingen. De voormalige boerderij heeft een grote tuin, een feestzaal met een groot terras en -just in case- een overkapping voor als het regent. 

Trouwen in de buitenlucht doe je bij De Vreemde Vogel
Trouwen in de buitenlucht doe je bij De Vreemde Vogel

Trouwringen

Bij Sellink Juwelier & Goudsmid (familiebedrijf sinds 1918 & hofleverancier) vind je een bijzondere mix van nieuwe, antieke en vintage sieraden. En vintage trouwringen zijn HOT, dat begrijpen de drie zussen bij Sellink heel goed. Je vindt hier dan ook geen standaard sets, want je kunt álle ringen met elkaar combineren. Kijk voor inspiratie op de site of bezoek de winkel in Winterswijk.

Vintage trouwringen van Sellink
Vintage trouwringen van Sellink

Het perfecte huwelijkscadeau

Bij favou.nl vind je unieke items om het bruidspaar écht mee te verrassen, zoals een persoonlijk geschenk dat hun liefde weerspiegelt: een handgeschilderd pegdoll-bruidspaar of een 'hugs & kisses to the mr & mrs' message in a bottle. Of kies voor een glazen memorybox met namen en trouwdatum. Check de collectie voor originele en onvergetelijke huwelijksgeschenken op favou.nl.

Avontuurlijke huwelijksreis

Hoe heerlijk is het om je na je trouwdag je koffers te pakken en lekker op huwelijksreis te gaan! Als je houdt van strand en safari, dan is Tanzania de perfecte bestemming. Van het ruige Serengeti National Park tot de hagelwitte stranden van Zanzibar, Explore Tanzania stelt samen met jullie de perfecte honeymoon samen.

Het perfecte trouwcadeau vind je bij Favou
Het perfecte trouwcadeau vind je bij Favou
Strand en safari huwelijksreis? Explore Tanzania!
Strand en safari huwelijksreis? Explore Tanzania!

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)