d-signmeubels.nl

Verslavend mooi design

Werkelijk zo'n beetje alle merken uit de designwereld zijn hier vertegenwoordigd. Flos, Moooi, B&B Italia, Kartell, Foscarini, Hay, Vitra, Designonstock.com en meer... wát een walhalla! Stonden klassiekers en nieuwkomers als de Mariposa vlinderstoel (Cuero), de About a Chair stoel (Hay) of de Birdie lamp (Foscarini) nog niet op je wishlist, dan belanden ze daar na het zien van deze webshop wel. Zo veel moois bij elkaar... dat kom je niet vaak tegen. Hier wel. En als je niet uitkijkt heb je het nog binnen no-time in huis ook!

reacties op deze webshop (5)

10 november 2015
Suzanne Smits
Wij zijn dol op mooie designs meubels en bij d-signmeubels zijn wij dan ook goed geslaagd voor een mooie Vitra stoel. Super service en snelle levering. Omdat we erg tevreden waren hebben we ook een advies gevraagd over de aankleding, lampen etc. Goed advies, creatieve en originele ideeën. Dus ook nog een Moooi lamp, hay kussens en artemide lampen besteld. Allemaal voor beste prijs!
02 september 2015
Fanny
Wat is het fijn werken met d-signmeubels. Niet alleen voor het inrichten van een woning maar in ons geval van een kantoor. Het is prettig dat je deskundig advies krijgt bij d-sign meubels. Niet alleen voor de style of het uiterlijk maar ook wordt er meegedacht hoe het is al er veelvuldig gebruik van wordt gemaakt ( in geval van kantoor). Verder verliepen offertes snel en nauwkeurig. D-sign meubels is mijn flavourite!!!!
02 september 2015
Ina
Twee jaar geleden kochten we bij d-signmeubels.nl heel wat meubels voor ons appartement in Cadzand. Wij waren heel tevreden over de persoonlijke service en de correcte opvolging. En niet onbelangrijk: na een grondige vergelijking van de prijzen bleek d-signmeubels de allerbeste optie! Een aanrader dus!
11 maart 2014
Roy van Herk
Mooie en gebruiksvriendelijke website. Tevens hele goede service. Echt een aanrader!
26 februari 2014
Floor
Echt de mooiste meubel website die ik heb gezien! En dat zijn er heel wat.. Ook hele goede prijzen vergeleken met andere websites.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)