annidesign.nl

Leuks voor de kinderkamer (& meer)

Leuke stijl: de posters, kussens, ledikant dekens, muziekhangers, en andere leuke accessoires van ANNIdesign.nl. ANNI is van ANne en INgeborg. En die twee zijn zo creatief! Kijk eens naar al die leuke prints. De silhouetlampen doen het vast goed in de kinderkamer. Met het licht aan zie je een afbeelding door de lampenkap schijnen, maar is het licht uit, dan verdwijnt ook het silhouet. 

Bij ANNIdesign vind je naast kussens, lampen, posters en ander leuks voor de kinderkamer, ook hele originele geboortekaarten. Kijk eens deze! Wat uniek is: ze stemmen de invulling heel persoonlijk per mail met je af. Dus een extra gedichtje of een andere accentkleur is bij deze dames geen enkel probleem.

Goed om te weten bij de geboortekaartjes:
Persoonlijke afstemming per mail.
Gratis envelop bij alle geboortekaarten.
Minimale afname is 50 stuks, korting vanaf 75 stuks.
Lees ook de werkwijze!

blog

Nieuw voor in kinderkamer: dieren onderweg van ANNIdesign

In de woonbladen en op de socials zien we steeds vaker kinderkamers in rustgevende nude- en aardetinten. Kleuren die passen bij de rest van het interieur en met een ietwat volwassen uitstraling. Is inderdaad heel mooi en matching, maar wat ons betreft mag een kinderkamer natuurlijk ook heel…eh kinderachtig zijn! In de beste zin van het woord dan. Met veel kleur, dieren, speelgoed en vooral lekker eigenwijs.

Nieuw van ANNIdesign: dieren onderweg
Nieuw van ANNIdesign: dieren onderweg

Dat vinden ze bij bij kids label ANNIdesign nou ook en dat hebben ze op zo’n leuke manier verwerkt in de baby- en kinderkamer collectie. Echt zo tof! Je kunt niet anders dan heel blij worden van de vrolijke accessoires, kun je nagaan wat een feest het voor je kleintje moet zijn om een kamertje te hebben dat is ingericht in thema’s waarin dieren altijd een hoofdrol spelen.
.
Veel van de thema’s zijn unisex, zoals die met de kleurrijke jungle en de lollige feestbeesten. Maar ANNIdesign maakt ook kinderkamer accessoires die meer genderspecifiek zijn. Zo zijn er voor meisjes die niet genoeg krijgen van roze bijvoorbeeld hele ondeugende lama’s en vrolijke vogels, echt heel snoeperig. Speciaal voor kleine jochies waren er al sportieve dino’s en ruige raketten en nu is er ook een collectie rondom het thema ‘Dieren onderweg’. Daar vertellen we je graag meer over.

Dit zijn de zes dieren die centraal staan in de serie Dieren onderweg
Dit zijn de zes dieren die centraal staan in de serie Dieren onderweg

Dieren onderweg combineert eigenlijk twee thema’s die kleine jongens vaak toch wel het allerleukste vinden: dieren en auto’s. Hoe leuk is het om een behangetje op je muur te hebben waarop een wasbeer in een bestelbus rijdt, een tijger een auto bestuurt met op de achterbank een hele grote olifant, een baviaan de buschauffeur is, een leeuw in een zwembroek op de scooter zit, een krokodil in een takelwagen rijdt en een giraf in een snelle sportauto voorbij zoeft! Wat een leuke verhalen kan je kind hierbij bedenken, want waarom heeft die leeuw nou een zwembroek aan en waar gaat die giraf toch heen? Zeker weten dat de fantasie van je zoontje enorm geprikkeld wordt.

Een hele muur behangen of alleen posters?
Een hele muur behangen of alleen posters?

Deze zes vrolijke vrienden en hun voertuigen kom je tegen op alle accessoires van het thema Dieren onderweg. De basiskleuren zijn jeans blauw en okergeel, vinden wij perfecte kleuren voor een stoere en tegelijkertijd frisse jongenskamer. Het is echt super fijn dat er ook weer binnen dit thema zo veel te kiezen valt: kussens, behang, lampen, posters, muur- en deurstickers. Je kunt het dus zo bont maken als je zelf -of beter gezegd: je oogappel- wilt. Gaan jullie voor een muur vol dieren onderweg, of liever voor een enkele behangcirkel en wat kussens, of misschien alleen wat posters om te boel op te leuken? 

Nieuw van ANNIdesign: dieren onderweg
Nieuw van ANNIdesign: dieren onderweg

Waar jullie ook op uitkomen, het wordt vast één groot avontuur voor jouw allerliefste schat. Tip: je kunt het nog leuker maken door de posters of stickers te voorzien van de naam van je kind. Enne, wij zeggen nou wel dat Dieren onderweg speciaal voor jongens is, maar het is natuurlijk net zo goed bedoeld voor meisjes!

Wil je nou nog meer inspiratie voor de styling van de baby- of kinderkamer met ANNIdesign, lees dan dit blog.

 

meer blogs van annidesign.nl

reacties op deze webshop (1)

08 mei 2018
Esther
Heb een lamp hier besteld. Hele fijne service en super leuke producten. Kwaliteit van de lamp is ook heel goed.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)