Masterclasses

KOM LEREN EN LAAT JE INSPIREREN MET DE FLAVOURITES MASTERCLASSES!

Heb je behoefte aan extra kennis en verdieping? Vind je het ondernemen soms eenzaam, wil je eens met andere ondernemers sparren en een middag lang de diepte in op één onderwerp? Kom dan naar de Flavourites MasterClasses! In mei en juni 2019 organiseerden we er vier op rij. Heb je ze gemist? Neem contact op met de MasterClass-specialisten en laat jezelf alsnog bijspijkeren! (tekst gaat door onder de foto)

Haal meer uit je business met Pinterest door Jody Hoogendoorn van Pinacademie.nl 
SEO: hoe wordt jouw website beter gevonden? Door Lonneke Reitsma van Hetcommunicatielokaal.nl 
Bereik je business doel met Glancy van Elst van Glancy.nl 
Flatlay styling & fotografie met socialmediastylist Frédérique van Gemert 

 

Haal meer uit je business met Pinterest door Jody Hoogendoorn van Pinacademie.nl

 

Haal meer uit je business met Pinterest

Jody Hoogendoorn van Pinacademie.nl is Pinterest-expert. Ook wel: Pinfluencer, want met bijna 200.000 volgers staat ze in de Top-5 van Nederlandse Pinfluencers. Naast dat ze zelf alle ins & outs van Pinterest kent én deze volop toepast, werkt ze - met succes - voor klanten als Intratuin, Libelle en Vlisco. Niet de minste namen! Jody laat in deze MasterClass zien hoeveel business je uit Pinterest kunt halen. En geloof ons: dat is héél veel. Als je het slim doet, tenminste. Op haar website geeft Jody al een aantal tips over de manier waarop Pinterest voor je business kan werken. Tijdens deze MasterClass gaat ze nog vel verder met jou de diepte in. Pinterest brengt heel veel verkeer naar je website. Heel veel meer dan Facebook en Instagram. Ze onthult slimme tips & tricks die maar weinigen kennen. Kortom: Jody neemt je mee in een wereld waar enorm veel kansen liggen voor e-commerce ondernemers. 

 

 

SEO: hoe wordt jouw website beter gevonden? Door Lonneke Reitsma van Hetcommunicatielokaal.nl

SEO: hoe wordt jouw website beter gevonden?

Wil je beter vindbaar zijn op Google met je webshop? Is SEO en SEA ver-van-je-bed en wil je op heldere wijze uitgelegd krijgen wat jij hieraan kunt verbeteren bij je webshop? Dan is dit jouw MasterClass! Speciaal voor webshops van Flavourites geeft Lonneke de Masterclass ‘SEO 2019’. Tijdens deze MasterClass gaat Lonneke vooral in op de ontwikkelingen op online en SEO gebied. Daarnaast geeft ze tips op het gebied van SEO en hoe je SEO slim kunt inzetten met het oog op de toekomst. Wat zijn de do’s en don’ts voor webwinkels in 2019 op het gebied van SEO? Ook het vergaren en kanaliseren van data speelt een steeds grotere rol bij het inzetten van SEO. Kort gaan we tijdens de MasterClass in op de vooraf gestelde doelen en hoe je met gegevens uit Google Analytics deze doelen kunt monitoren, bijsturen en behalen. Lonneke Reitsma heeft het bureau Hetcommunicatielokaal.nl waarmee ze ondernemers adviseert op het gebied van SEO, SEA en online marketing. Lonneke heeft niet alleen veel kennis in huis op dit vakgebied, maar weet het ook nog eens helder uit te leggen! 

 

  

Bereik je business doel met Glancy van Elst van Glancy.nl

Bereik je business doel


Tijdens deze MasterClass helpt businesscoach Glancy van Elst van Glancy.nl jou op weg naar meer focus, groei en winst. Zowel zakelijk als privé, want dit loopt vaak naadloos in elkaar over. Hoe haal je met focus jouw doelen? Welke handige tips en tricks kun je eenvoudig zelf toepassen? Glancy heeft 18 jaar ervaring als ondernemer en als coach, kent alle valkuilen die je als ondernemer tegen kunt komen als geen ander en weet hoe ze jou met een liefdevolle schop onder je kont op weg kunt helpen naar het bereiken van jouw doel. Laat je een middag bijspijkeren en inspireren en ga naar huis met een helder plan voor het komende kwartaal, vol handige tips en handvatten waarmee je écht verder kunt. Een aanrader, deze MasterClass. 

 

 

Flatlay styling & fotografie met socialmediastylist Frédérique van Gemert

 

Flatlay Styling & Fotografie

Leer stylen als de beste en geef jouw assortiment een Wow-factor! Stylist/fotograaf en Flatlay-queen Frédérique van Gemert, ook wel bekend als @Socialmediastylist(.nl) geeft haar geheimen weg. Al zes jaar maakt zij flatlays in opdracht van kledingmerken en winkels, waaronder Hema, Bataviastad en Specsavers. Tijdens deze toffe MasterClass laat je zien dat je geen professionele fotograaf hoeft te zijn om mooie foto’s te maken. En nee, je hebt ook geen dure studio en/of apparatuur nodig. Een MasterClass waarin jij professionele tips & tricks leert om jouw producten een WOW-factor te geven, that's all you need! Je werkt met je eigen producten en je leert wat verschillende soorten composities, achtergronden, props en belichting voor jouw product kunnen doen. Deze MasterClass speciaal gericht op (handzame) mode & lifestyle accessoires. Een camera en/of smartphone voldoet. Lekker een middag aan de slag, en daarna kun je voortaan zelf geweldige foto's maken voor je website en socials!