Zo stijl je je tas

Zo stijl je je tas
Zo stijl je je tas

Ben jij dol op tassen? Veel vrouwen hebben een echte tassen-tic en kunnen een mooie tas in de winkel echt niet laten staan. Benieuwd hoe je jouw favo tas moet stylen? In dit artikel geven we een aantal tips.

De tassentrends van 2024

In 2024 blijft de mode zich zoals ieder jaar flink doorontwikkelen. Ook op het gebied van tassen zien we langzaamaan nieuwe trends opkomen. Tassen in 2024 zijn vooral lekker groot en praktisch. Denk bijvoorbeeld aan een mooie schooltas dames, shoppers of stijlvolle rugzakjes. Kleine tasjes zien we eigenlijk niet echt terug. 2024 draait om felle kleuren en metallic tinten.

De grote shopper

Mooie grote tassen zoals een nikkie tas sale zien we in 2024 veel terug. Een dergelijke tas leent zich uitstekend voor een business chique look. Ideaal voor een werkdag op kantoor bijvoorbeeld. Combineer een dergelijke tas bijvoorbeeld met een mooie lange grijze of beige trenchcoat met daaronder een blouse van een mooie stof, een pantalon of flared broek en een set mooie enkellaarzen. Zo lijk je net een New Yorkse businesswoman. Kleur wordt in 2024 helemaal on trend. Dus kies een lekker fel kleurtje shopper dat bij je past.

De rugzak

In 2024 zijn rugzakken echt niet alleen meer voor ANWB-stelletjes en brugklassers. Rugzakken worden in handzame formaatjes uitgebracht in mooie stoffen zoals leer of gerecycled materiaal en gezellige kleurtjes. Een rugzak leent zich uitstekend voor een simpele en praktische, maar toch stijlvolle stadslook. Denk hierbij aan een mooie regenjas, jeans en stijlvolle sneakers of laarsjes. Een mooie rugzak is ideaal voor als je wel een mooie tas wil meenemen, maar je een stuk moet lopen of fietsen om op de plaats van bestemming aan te komen.

De nektas

In 2023 zagen we veel sportmerken al nektassen uitbrengen. In 2024 gaat dat zeker niet stoppen. Sterker nog, de nektas zal alleen maar populairder worden. Nektassen zijn perfect voor mensen die zich graag een beetje urban kleden. Denk hierbij aan een mooie mom-jeans en een pufferjas in een leuke kleur. Stoere en comfortabele sneakers zijn bij deze look een absolute must. In de winter maak je deze outfit helemaal af met een toffe muts.

De heuptas

Waar de heuptas enkele jaren geleden nog gezien werd als een lullig dingetje is het nu zowat niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Heuptasjes zijn ideaal voor je telefoon en geld en in leren uitvoering zien ze er ontzettend stijlvol uit. Op hele winterse dagen dat je een dikke jas aan hebt zijn heuptasjes niet ideaal. Je draagt ze dan immers over je jas heen en dat ziet er niet zo mooi uit. Heuptasjes zijn ideaal voor voorjaarsdagen of zomerdagen en zijn in die periode van het jaar eigenlijk ontzettend veelzijdig. Draag hem op je favoriete blazer, trui of T-shirt. De heuptas hoef je niet per se om je heupen te dragen. Je kan hem ook om je middel knopen of over je schouder hangen. Bekijk per outfit goed welke manier van dragen het mooist staat.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)