Tips voor een roadtrip met vriendinnen

Tips voor een roadtrip met vriendinnen
Tips voor een roadtrip met vriendinnen

Het gevoel van de wind in je haren, de zon op je gezicht, en de perfecte playlist op de achtergrond! Niet is er zo leuk zoals een roadtrip met je beste vriendinnen om herinneringen voor het leven te maken samen. Er komt namelijk ook een keer een moment waarop het allemaal even minder wordt omdat je moeder wordt, een drukke baan hebt of gewoonweg uit elkaar groeit. Om dit te voorkomen is het belangrijk ervoor te zorgen dat jullie jaarlijks iets leuks gaan doen met elkaar! Of je nu een spannende route langs de kust wilt nemen of de pittoreske dorpjes op het platteland wilt zien, wij hebben de ultieme gids voor een te gekke en vooral ook onvergetelijke vriendinnen trip met de auto samengesteld. Allereerst is een auto huren voor een roadtrip, die van alle gemakken is voorzien een aanrader. Hoe leuk is het om met vier vriendinnen in een echte Volkswagen bus, die je kunt ombouwen tot een camper, de weg op te gaan?

Zorg voor een goede bestemming

Een goede start van jullie roadtrip begint natuurlijk met het kiezen van de perfecte bestemming en daarbij horende routes. Denk aan plekken die jullie allemaal graag willen zien, zoals prachtige stadjes, mooie natuurgebieden of gewoon drukke steden waar je lekker kunt shoppen met elkaar. Om er zeker van te zijn dat iedereen het leuk vindt, is het goed om met elkaar te bepalen waar de reis naartoe gaat. Wanneer de een het leuk vindt om te winkelen in een grote stad, maar de ander het liefst een wandeling door de bossen maakt, dan is het wel goed dat jullie elkaar ergens in het midden zien te vinden. Neem daarom dus ook de tijd voor het maken van een route, zodat jullie straks een prachtige reis kunnen maken met elkaar.

Huur een goede auto

Het maakt niet uit of jullie in Nederland blijven of de keuze maken naar het buitenland te gaan. Een goede auto is in alle gevallen een absolute aanrader. Stel dat jullie ervoor kiezen om de zon op te zoeken op Gran Canaria, dan is het ook leuk dat jullie het eiland kunnen verkennen met een auto die is voorzien van airco en ook voldoende ruimte. Een auto huren op Gran Canaria regel je tegenwoordig gemakkelijk online, zodat de auto al op het vliegveld voor je klaarstaat. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de auto maar een paar dagen te huren, bijvoorbeeld wanneer het een dagje bewolkt is.

Geef elkaar de ruimte

Er is niets zo vervelend dan elkaar constant op de huid te zitten. Zorg er daarom dus ook voor dat jullie elkaar ook vrij laten. Helemaal wanneer je met een grotere groep meiden bent, is het helemaal niet erg dat de ene helft bijvoorbeeld een uur eerder naar het strand gaat. Op het moment dat je elkaar gaat claimen, loop je namelijk het risico dat er irritaties ontstaan, waardoor er om het minste of geringste ruzie kan ontstaan. Houd er daarom ook rekening mee dat je tijdens het boeken van de accommodatie kiest voor een hotel waarbij jullie meerdere kamers hebben of in het geval van een appartement of huis er meerdere badkamers aanwezig zijn, zodat je tijdens het opmaken niet op elkaar hoeft te wachten.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)