Zwerfpost

Onze Top 5 van leuke kaartjes!
Onze Top 5 van leuke kaartjes!

Een tijdje geleden zat ik met mijn collega’s buiten even te genieten van de zon. Onze gesprekken gaan altijd van links naar rechts en weer terug. Eén van ons begon over 'zwerfpost'. Ik was al bijna weer vergeten dat het bestond. Ken je het? Zwerfpost is een initiatief om meer positiviteit te brengen in de wereld. Je kunt een kaartje of briefje schrijven naar iemand die je niet kent. Om hem of haar een fijne dag toe te wensen. Je laat het kaartje ergens achter voor de vinder. Bedenk je eens als jij zo’n kaartje vindt? Geweldig toch?! Daar worden we blij van! Nu nog een leuk kaartje.

Ik heb mijn top 5 kaartjes op een rij gezet die geknipt zijn om een glimlach om iemands gezicht te toveren.

Met zo’n speciale kaart tover je sowieso een glimlacht op iemands gezicht.
Met zo’n speciale kaart tover je sowieso een glimlacht op iemands gezicht.

1. Groei&Bloeikaarten
Als eerste deze mega leuke kaarten. De groei en bloeikaarten van Hooraythanks.nl. Al plaatjes om te zien. En als je deze kaart op de aarde legt en goed verzorgt komen er vanzelf fantastische veldbloemen of kruiden tevoorschijn uit de kaart. Dus je hebt dan niet alleen een kaart met een leuke tekst gegeven maar ook nog eens bloemetjes of kruiden!

Ook zelf onthouden hé; never lose your crown darling!
Ook zelf onthouden hé; never lose your crown darling!

2. Zwart-Wit kaarten
Het Winkeltjevananne.nl staat vol met Scandinavisch spulletjes. Posters, paperbags én kaarten. Stoere zwart-wit kaarten met leuke teksten. Schrijf nog iets persoonlijks op het kaartje en tover zo een lach op het gezicht van de 'onbekende'.

Hier wordt je blij van, kleurtjes!
Hier wordt je blij van, kleurtjes!

3. Confetti kaart
Confetti, wie wordt daar niet blij van? Oké het geeft wel een rommeltje maar de wereld ziet er meteen een stukje blijer uit! En ik weet bijna zeker: degene die dit kaartje vindt ook! Kijk bij de shop Bycaitlin.nl voor nog meer blije kaarten (en andere blije dingen)!

Neem even een kijkje bij Kaartfanaat voor nog meer leuke pop-out kaarten.
Neem even een kijkje bij Kaartfanaat voor nog meer leuke pop-out kaarten.

4. Pop out card
Pop up kennen we allemaal toch wel?! Je hebt wel eens van die mooie kinder-pop-up-boeken (die volwassenen ook maar al te graag doorbladeren) maar dit is de 'pop out' kaart van Kaartfanaat.nl. Met net wat extra's dan een 'gewoon' kaartje want het is het spelletje boter-kaas-en-eieren (kruisje-bolletje).

Zijn het geen plaatjes?
Zijn het geen plaatjes?

5. Planten kaarten
Zoals jullie misschien al wel hebben gelezen hou ik van groen. Dus ook van plantjes (het betekend helaas niet dat ik ze ook altijd in leven kan houden..) Stokwolf heeft dus kaarten met subtiele plantjes, vogeltjes, sokken, een veertje en noem maar op, helemaal leuk! Dus met deze kaarten kun je je creativiteit de vrije loop laten gaan als het gaat om een leuke positieve tekst.  

Ps. Neem ook even een kijkje op de Facebookpagina van zwerfpost!

 

reacties op dit blog (2)

04 april 2017
Betsy
Super trots op je meid!! Wat n geweldige inspiratie en hoe leuk en mooi verwoord.. En zo leuk om te lezen. K kijk aluit naar je volg bericht. You Rock Girl.. Respect .. liefs
04 april 2017
Jolanda
Zooo leuk, al die kaartjes!!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)