Zwart voor je baby?

Shawl van Little-indians.com en stoer shirt van Krijtwit.nl
Shawl van Little-indians.com en stoer shirt van Krijtwit.nl

Een zwarte romper voor je baby? Het was er bijna niet, toen mijn kids nog baby's waren (een jaartje of tien geleden). Inmiddels is zwart voor baby's helemaal fashionable. Ik vind 't stoer!

Ik weet nog dat het me was gelukt om een zwarte romper met schulprandje voor mijn dochter te kopen. En ook voor mijn zoon had ik twee jaar daarvoor een zwarte romper op de kop weten te tikken. Leuk vond ik het, en vooral stoer, als afwisseling tussen de felle kleuren en poederpastels.

Te shoppen bij Enlasnubes.nl
Te shoppen bij Enlasnubes.nl

Inmiddels zie ik het ene na het andere stoere, zwarte item voor baby's en peuters opduiken. Broekjes, leggings, shirtjes, shawls en zelfs kniekousen. Wat leuk! Niet teveel wat mij betreft, maar een paar items in de kast vind ik wel erg mooi. Dit shirtje van En las Nubes bijvoorbeeld, dat wil je toch hebben?

Of neem de stoere items in vooral zwart-wit van Luckyno7.nl. Prachtig.

En - ik maak even een zijsprongetje - bij zo'n leuk shirt is dit grid-speelkleed natuurlijk ook echt een topper.

Ik heb even wat inspiratie opgedaan, benieuwd wat de andere mama's ervan vinden!

reacties op dit blog (1)

30 augustus 2015
Inge
Hoi, Voor mijn kleindochter van 17 maanden, zwart haar, heel donkere ogen heb ik een jurkje gekocht van PetitLouie in het zwart met een paar vlinders in mooie subtiele kleuren en daarnaast nog een zwart rokje. Echt top.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)