Zoveel leuker: shoppen van kleine ontwerpers

Hold IT
Hold IT

Al sinds ik Flavourites een jaar of twaalf (!) geleden oprichtte, riep ik het: 'Koop minder, en áls je koopt, koop dan iets dat je écht leuk vindt'. Juist daarom verzamelden we de leukste webadresjes waar je vaak bijzondere, originele producten vindt. Makeroom.nl is er eentje van. Hier vind je vooral een verzameling van kleinere, vaak wat onbekendere ontwerpers. Producten gemaakt met aandacht en liefde! 

Roosmarijn Knijnenburg is de ontwerpster van de Hold IT: een kaartenstandaard met waxinelichtje en een vaasje. Super mooi om als cadeautje te geven aan iemand die alles al heeft. Mooi gemaakt, en de aandacht die ervan uitgaat is natuurlijk onbetaalbaar.

Van mij - van jou
Van mij - van jou

Helen B is Helen Blanchaert, een Belgische ontwerpster uit Gent. Ze maakt ontzettend leuke, grappige met-een-knipoog-tekeningen op kopjes, theedoeken, eierdopjes en veel meer. Heel leuk vind ik deze koffiemokjes 'Van mij' en 'Van jou', met bijpassend broodplankje 'O, wat zie ik je graag'. Origineel, met aandacht gemaakt en goed voor een vette glimlach elke dag weer!

Tas en kussen van Lielesmiele
Tas en kussen van Lielesmiele

The Printed Peanut heet dit label uit Engeland, dat heerlijke zeep maakt. De verpakking is geweldig, maar de zeep zelf ook: 100% natuurlijk, zonder synthetische toevoegingen, niet getest op dieren en de verpakking is gemaakt van gerecycled papier en gedrukte met milieuvriendelijke inkt. Wist je dat je met deze zeep net zo lang doet als met drie flessen shampoo?

Relaxing bath soap
Relaxing bath soap

Lielesmiele komt uit Dordrecht en maakt woonaccessoires en tassen met veel smaak. De kleurencombi's vind ik prachtig. Als je weet dat alles handgemaakt is vind ik het eigenlijk verbazingwekkend dat de prijzen nog zo laag zijn. Deze tas vind ik zo mooi; ideaal voor de boodschappen of als sporttasje! En dit kussen is slechts een van de vele voorbeelden, bekijk ze allemaal maar eens! Dus mocht je nog op zoek zijn naar originele kerstcadeautjes... ik zou even hier bij Makeroom.nl kijken, er is nog zoveel meer leuks te ontdekken!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)