Zon, zee, strandtent

Laat de zomer maar komen
Laat de zomer maar komen

Laat de zomer maar komen! Geen groter geluk dan buitengeluk. Bij zomer hoort een dagje strand (of meerdere). Met een boek op een bedje, af en toe even afkoelen in zee, even wegdommelen...  Heb je daar geen behoefte aan, maar wil je wel lekker naar zee? Strijk neer bij een van deze nieuwe strandtenten, met een interieur waar je zeker veel inspiratie opdoet.

Pier 32, Den Haag
Begin april opende Pier 32 haar deuren. Deze strandtent aan het Zuiderstrand is net even anders dan anders. De vorm wijkt af van de standaard strandtenten en het interieur is verfrissend, alsof je een huiskamer inloopt. Ze hopen dan ook een tweede thuis voor iedereen aan te bieden. Zoek een plekje aan een van de lange tafels, in de loungehoek of in een van de hangstoelen op het terras. Maak het jezelf makkelijk met een bieb uit de bibliotheek, hier ga je voorlopig niet meer weg.

Pier32
Pier32

Corazon Noordwelle, Zeeland
Steeds meer strandtenten mogen het hele jaar blijven staan, zo ook Corazon in Noordwelle, Zeeland. Aan de voet van de Brouwersdam ligt de compleet vernieuwde beachclub met een fris, wit en zonnig interieur. Rotan stoelen op het terras, lekkere loungebanken en op een regenachtige dag schijnt hier binnen toch de zon. Staar vanaf het terras over het water, wie weet kijk je recht in de ogen van een zeehond die nieuwsgierig naar jou gluurt.

Pier32
Pier32

BrandingBeach, Noordwijk
Architectenbureau Global Architects geeft deze strandtent, die al een aantal jaren bestaat, elk seizoen een complete make-over, zowel aan de binnen- als buitenkant. Dit seizoen hebben ze een grote glazen kas aan de strandtent gebouwd. Indrukwekkend mooi! Het interieur is zoals elk seizoen, weer te gek. Mooie tapijten aan de muur, hangende planten, stoere meubels en hipsters achter de bar. Alles klopt aan deze strandtent! En aan het einde van het strandseizoen? Dan gaan veel accessoires van BrandingBeach in de verkoop om plaats te maken voor een nieuwe look!

Corazon
Corazon

 

Corazon
Corazon

 

Elk seizoen een ander interieur
Elk seizoen een ander interieur

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)