Zomerse bikini trends: wat draag jij deze vakantie?

Zomerse bikini trends: wat draag jij deze vakantie?
Zomerse bikini trends: wat draag jij deze vakantie?

Wil je maar al te graag de collectie badmode bij jou in de kast een keer een upgrade geven? Misschien staat er een heerlijke korte vakantie naar de zon op de planning, je bezoekt maar al te graag een beachclub in eigen land of je gaat voor een langere tijd reizen. In alle gevallen ben je op zoek naar een bikini die perfect past en als gegoten zit. Waar je zoal aan kunt denken tijdens het kopen van een nieuwe bikini, lees je in dit blog.

Investeer in badmode in een aantal tijdloze kleuren voor een fijne capsule collectie

Je hebt misschien vast en zeker al eens iets gehoord van het samenstellen van een capsule collectie. Hierdoor ga je voor een collectie met een paar items, die vervolgens erg makkelijk met elkaar te combineren zijn. Je vergroot hierdoor de levensduur van de items en geniet lekker lang van de kleding. Dit kun je ook erg goed toepassen als het gaat  om de badmode. Kies bijvoorbeeld voor een aantal tijdloze kleuren en kies voor een prachtige bikinitop voor dames in bijvoorbeeld het wit of het zwart. Je weet dan altijd zeker dat je de plank niet snel mis kan slaan.

Denk goed na over de pasvorm van de badmode die je het liefste draagt

En heb je ook al een keer nagedacht over de pasvorm van de badmode die je graag wilt dragen? Misschien ga je graag voor een badpak met een licht corrigerend effect. Een van de bikinis bij Beachlife die prachtig uit zijn gesneden. Of een bikinitop met een asymmetrisch bandje voor een luxe look voor een dag naar een beachclub. Want je voorkeur ook is, er is altijd wel badmode te vinden dat haarfijn op je eigen smaak en stijl aansluit. Dat is natuurlijk wel erg fijn om te weten.

Je shopt de leukste setjes voor je volgende vakantie eenvoudig en snel online

Heb je op dit moment al een erg goed beeld in gedachten van de badmode die je het liefste draagt? Gaat het om een badpak of een bikini? Fijn om te weten, is dat je de mooiste badmode eenvoudig en snel online kunt kopen. Hierdoor heb je de leukste setjes voor de volgende reis naar de zon in een mum van tijd thuis. Het is dus de hoogste tijd om te starten met het upgraden van je eigen collectie. 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)