Zo slim: menstruatie ondergoed. Deze items zijn mooi en handig!

Zo slim: menstruatie ondergoed. Deze items zijn mooi en handig!
Zo slim: menstruatie ondergoed. Deze items zijn mooi en handig!

Wát een uitvinding is dit hè: menstruatieondergoed. Hadden we vroegâh niet hoor. Voor meisjes die net beginnen te menstrueren, voor de lichtere dagen, voor twijfeldagen én natuurlijk als je flink wilt bezuinigen op maandverband en tampons. Want wist je dat je met de aanschaf van menstruatieondergoed zo'n € 12,- per maand bespaart op hygièneproducten? Kijk, dat zijn dan weer de leuke feitjes om te weten. Moodies Undies is een van de merken dat zich helemaal gespecialiseerd heeft in menstruatieondergoed voor meiden en dames. En nóg iets: ze hebben ook een lijn met ondergoed dat speciaal gemaakt is voor licht urineverlies. Maar werkt het echt? En is het wel schoon genoeg? Kortom: hier wilden we meer van weten, dus namen we de proef op de som.

Dit hadden we in onze jeugd moeten hebben hoor. Slim ondergoed dat je tijdens (lichte) menstruatiedagen genoeg zekerheid geeft om zonder maandverband of tampons de dag door te komen! Eureka! Maarja, wij groeiden op in de jaren tachtig en toen hadden we dit niet hoor. Nu we tienerdochters hebben, zijn we alsnog blij met deze uitvinding. Want als je niet helemaal zeker weet op welke dag je ongesteld wordt, of je geen tampons wilt gebruiken en toch lekker wilt zwemmen met je vriendinnen of wanneer je gewoon liever geen pakken maandverband in huis haalt, is menstruatieondergoed echt een uitkomst. En nog iets. Moodies Undies heeft ook speciaal ondergoed dat gemaakt is voor licht urineverlies. Wacht even. Dat maakt die onverwachte niesbui terwijl je eigenlijk naar het toilet moest (oopsie) of dat sprintje naar de vertrekkende trein (oopsie oopsie) net even wat minder stressvol. Hier kun je lezen hoe menstruatie-ondergoed eigenlijk werkt. Naja, we kunnen er kort over zijn: team Flavourites behoort volledig tot de doelgroep (vrouwen met tienerdochters) dus we kozen een paar items uit en gingen gewoon eens testen. Easy peasy.

Menstruatie zwemkleding voor tienermeiden
Menstruatie zwemkleding voor tienermeiden

Menstruatie zwemkleding

Eerst de bamboe menstruatiebroekjes voor meiden. Die meiden willen er natuurlijk altijd goed uitzien hebben ze bij Moodies Underwear gedacht, want ze hebben echt leuke slips ontworpen. Je ziet helemaal niet dat er een absorberend kruis in zit! Fijne modellen, zachte bamboestof, functioneel én de broekjes zien er ook nog eens hartstikke leuk uit. Even de technische specificaties: de broekjes kunnen ongeveer twee tampons of 10 ml urineverlies opvangen over een periode van 8-10 uur. En je kunt de broekjes zeker drie jaar gebruiken. Tel uit je winst! Echt een prima investering. De meiden kozen broekjes uit en vinden ze heel lekker zitten. En... ze doen hun werk! Ze lekken niet door (natuurlijk niet dragen bij een zware menstruatie) en ze zitten heerlijk zacht. Ook heel super is de menstruatie zwemkleding (slips en badpak) die je kunt dragen bij een lichte menstruatie. Hoe relaxed is dat! En wat een leuke modellen!

Badkleding tijdens je menstruatie of bij urineverlies
Badkleding tijdens je menstruatie of bij urineverlies

Ondergoed bij urineverlies

En dan voor de dames. Even snuffelen hoor. Is dit echt menstruatie-ondergoed en ondergoed bij urineverlies? Dat was onze eerste gedachte. Want we zien lace slips (zo mooi), corrigerend ondergoed (ahhhh :-)), relaxte modellen zoals boxers, maar ook hipsters én menstruatie zwemkleding. Dat zijn zwarte broekjes en een zwart badpak, veilig genoeg om te gebruiken tijdens lichtere menstruatiedagen en bij licht urineverlies. Wat een safe gevoel! En voor zwaardere dagen of bij iets meer urineverlies, zijn er ook heavy broekjes. De hipster lace is inmiddels getest, wat een fijn broekje is dat. Net als de seamless hiphugger. Die zit zo fijn. Goed om te weten: de broekjes werken écht. Ze vangen vocht op dat je vervolgens niet meer voelt. Je voelt je schoon en droog en vooral ook safe. Bovendien staan de broekjes mooi en zitten ze ook gewoon heel lekker! 

Mooie lace slips
Mooie lace slips

Slimme tip: Moodies Undies verkoopt ook bundels met verschillende modellen. Dat is echt superhandig. Ben je de komende jaren helemaal voorzien!

Check alle modellen menstruatie slips
Check alle modellen menstruatie slips

Op het Instagram-account van Moodies krijg je veel tips, info over bijvoorbeeld hormonen en blijf je op de hoogte van de laatste acties.
Even uitproberen? Met code Flav10 krijg je 10% korting op alle broekjes m.u.v de bundels.

Zó werkt het.
Zó werkt het.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)