Zó mooi: beddengoed van gewassen linnen. Prachtig chic!

Zo mooi: streepjes beddengoed in gewassen linnen
Zo mooi: streepjes beddengoed in gewassen linnen

Beddengoed van gewassen linnen of van katoen satijn voelt zo heerlijk op je huid... En het ziet er ook nog eens ontzettend mooi uit. Ook zin in fijn, knisperend beddengoed? Dan is dit een heerlijke tip. 

Weinig dingen zo fijn als 's zomers in een heerlijk opgemaakt bed onder fris, krakend beddengoed in slaap vallen. Maar hoe voorkom je dat je 's nachts badend in het zweet vastplakt aan je dekbed? De juiste materiaalkeuze kan een wereld van verschil maken. Zo is gewassen linnen echt súperfijn. Heb je hier eenmaal eens onder geslapen, dan wil je vast niets anders meer! Gewassen linnen ziet er heel tof uit: het mag kreuken, en krijgt daardoor juist een supermooie uitstraling. Strijken hoeft dus niet! Deze Rose Stripe overtrekset van Yumeko is gemaakt van gewassen linnen. Zó mooi! Staat fantastisch in een landelijk interieur, maar is ook heel mooi in een moderne slaapkamer. Chic toch, die roze streepjes? 
.
Wist je dat linnen een hoge slijtvastheid heeft, en veel langer meegaat dan katoen? Het ademt ook heel goed, en dat is 's zomers extra fijn. Linnen is namelijk koel in de zomer (en juist warm in de winter). Leuk weetje: linnen kan 20 procent van zijn gewicht aan vocht absorberen zonder dat het klam aanvoelt. Daarnaast is het een ideale stof voor mensen en kinderen die allergisch zijn; de huisstofmijt gedijt namelijk niet op linnen. 

Pure luxe in gewassen linnen rose chambray
Pure luxe in gewassen linnen rose chambray

Ook mooi is deze overtrekset van gewassen linnen in rose chambray. Wow, wat een luxe uitstraling geeft dit aan je slaapkamer! Heel mooie kleur, prachtige stof. Love it.

Dat slaapt heerlijk: katoen satijn
Dat slaapt heerlijk: katoen satijn

Ook heerlijk zacht en zo mooi is katoen satijn. Ooit van gehoord? Yumeko heeft deze prachtige nieuwe White Moon overtrekset van zacht, 100% biologisch en fairtrade katoen satijn. 100% eco, dus dat slaapt wel zo fijn! Deze overtrekset is trouwens nieuw in de collectie en, heel leuk, hij is voorzien van kleine maantjes die geborduurd zijn in glanzend wit garen. Leuk detail! Geïnspireerd op de maanstanden waaronder we slapen.

Zacht en fris slapen voor de kleintjes
Zacht en fris slapen voor de kleintjes

En wil je ook je schattebollekes heerlijk laten slapen? In diezelfde maantjesserie is er ook een kraakheldere frisse overtrekset met okerkleurige maantjes, speciaal voor kinderen. 't is net of de geborduurde maantjes gemaakt zijn van goud... Op naar een heerlijke zomer met warme dagen en koele nachten!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)