Zo maak je eenvoudig een XL mandala

Ibiza-sfeertje
Ibiza-sfeertje

Over een paar weekjes ga ik met vriendinnen naar Ibiza - yay :-). Ik ben er nog nooit geweest. Maar op de een of andere manier geven deze geweldige mandala's van Mandala-stencils.com mij een echt Ibiza-gevoel. Kende je Mandala-stencils.com eigenlijk al? Het is een super uitvinding: grote sjablonen die je op de muur of op stof kunt bevestigen, waarna je ze met verf invult. Voorzichtig weghalen en zie daar... jouw eigen XL mandala!

Met zo'n mandala van Mandala-stencils.com maak je van een saaie muur snel een blikvanger. Ik heb zelf ook zo'n sjabloon in de studio van Flavourites liggen en zit steeds te bedenken waar ik 'm zal schilderen. In de studio op de witte muur? Dan zou ik 'm lichtroze maken, de kleur van de andere muur. Of misschien op de vloer, in een tint grijs die net iets lichter is dan de vloer zelf - die is overigens ook geschilderd. Als ik deze foto zie, is het toch ook erg mooi om de mandala in de slaapkamer te schilderen. En dan niet helemaal, maar een fragment. Het handige is: als het niet bevalt, schilder je de muur gewoon opnieuw. En de mandala kun je steeds weer opnieuw gebruiken.

Een kind kan de was doen
Een kind kan de was doen

Kijk maar eens hoe eenvoudig het werkt. Mandala op de muur bevestigen, verf eroverheen rollen, mandala voorzichtig weghalen en het resutaat is echt indrukwekkend.

Ook leuk op stof
Ook leuk op stof

Nora, de eigenaresse van Mandala-stencils.com, stond er afgelopen jaar ook mee op Flavourites Live. Kon je ze in het echt bewonderen. En ook door de hal heen waren er diverse mandala's te zien. Leuk joh! 

Een drom van een slaapkamer
Een drom van een slaapkamer

De dromenvanger die je hier op de foto ziet kun je ook bij Mandala-stencils.com kopen. Ook helemaal 'Ibiza'!

Zo sfeervol
Zo sfeervol

Neem maar eens een kijkje in de webshop van Mandala-stencils.com; er zijn veel verschillende soorten vormen. Van small tot XXXL! En het leuke is: je kunt de patronen ook op stof schilderen. Met textielverf krijg je een mooi resultaat. Pimp je effen dekbedovertrek, maak een zomers tafelkleed of beschilder je kussenhoezen!

Om de tafel mee te stylen...
Om de tafel mee te stylen...

Op de website staan uitgebreide instructies, ideeën en flimpjes. 

...of de woonkamer
...of de woonkamer

En op de social mediakanalen van Mandala-stencils.com vind je nog veel meer ideeën. Ik denk dat ik binnenkort maar eens aan de slag ga...

Een kleur op een witte muur...
Een kleur op een witte muur...

 

...of wit op een gekleurde muur
...of wit op een gekleurde muur

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)