Zo leuk: lampen van Snoerboer

Lampen in 't groen
Lampen in 't groen

Weet je nog... tegenwoordig werk ik dus vanuit een supergave studio in de pas geopende, hippe Snor Fabriek in Utrecht. Ik verbouwde een oude (gekregen!) bouwkeet tot designstudio. Nu klinkt dat alsof ik enorm goed kan klussen en laat ik je meteen uit de droom helpen: dat is dus niet zo. Maar wat me daarentegen dan wel weer aardig lukt is inrichten en stylen. Je kunt me niet blijer maken dan me een lege ruimte geven die ik volledig zelf kan inrichten. Deed ik ook met de studio, met als een van mijn creatieve pronkstukjes: een metalen rek met planten en hangende lampen van Snoerboer. Super blij mee.

Dat leek me nou leuk: een hangend plantenrek boven de tafel. Of eigenlijk: boven de béide tafels, want ik heb er twee. De studio in de Snor Fabriek heeft namelijk twee ruimtes. Anyway: hangende plantenrekken dus, met lampen ertussen. Nu ken ik Snoerboer al een tijdje en weet dat ze daar heel veel lampen hebben. Je kunt van alles zelf samenstellen met mooie lampen, hippe snoeren in allerlei kleuren en soorten, verschillende fittingen, plafondkapjes en noem maar op.

Van de webshop...
Van de webshop...

Ik dacht: als ik nou eens tien lampjes kies... Dan heb ik echt supergave verlichting in de studio. En dan moeten die lampjes komen te hangen aan verschillende soorten snoeren. Ik ging aan de slag. Veel keuze joh, op de site van Snoerboer. Het werd steeds moeilijker. Zou ik gaan voor een grijs met wit strijkijzersnoer en ronde lampen? Of diamantvormige, en roze-wit snoer? Of toch anders? De lampen zouden aan een stalen rek komen te hangen tussen de planten. Wat zou mooi staan in zo'n stoere ruimte?

...naar de studio
...naar de studio

Ik besloot te gaan voor een combi zwart strijkijzersnoer en koperT. Vooral die laatste vind ik echt he-le-maal te gek. Prachtig glanzend stijkijzersnoer, op z'n Rotturrrdams uitgesproken als Kopert. Hoe mooi. Zo glossy. En... het is veel mensen al opgevallen, want ik krijg er veel complimenten over!

Cool: koperT!
Cool: koperT!

Leuk natuurlijk ook om thuis te maken. Een draadstaal rek halen bij de bouwmarkt, hangplanten bij het tuincentrum en lampen en snoeren bij Snoerboer. Een avondje klussen en je planten- c.q. lampenrek is klaar. Ook leuk om kerstballen bij te hangen. Of wintertakken. Ballonnen of papieren slingers. Noem maar op: alles wat je ertussen hangt is automatisch mooi verlicht met deze lampen. Héél blij met deze mooie aanwinsten!

En hier aan het plantenrek
En hier aan het plantenrek

Cadeautje!
Wil je ook zo'n leuke Snoerboer-pendel? Laat een reactie achter waarom jij zo'n Snoerboer pendel in huis wilt en met welk snoer. Dan kiezen we maandag 19-12 de leukste reactie en stuurt Snoerboer je een eigen Snoerboer-pakketje toe, bestaande uit:
2 meter Snoerboer-snoer naar keuze
1 fitting naar keuze
1 witte plafondkap
1 Edison kooldraadlamp

Zo ziet het er nu uit
Zo ziet het er nu uit

Nice! Doe mee!!

Echt heel blij mee!
Echt heel blij mee!

And the winner is... Marleen, jij hebt 'm gewonnen! We hebben je inmiddels gemaild. Heel veel plezier van de pendellamp!

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (21)

22 december 2016
Marleen
Wauw! Echt helemaal blij met mijn prijs! Vandaag de lamp(en) zelfs al ontvangen. Aangezien we hem willen gebruiken als lampen voor naast ons bed direct de tweede ook maar besteld. Nu snel nog de muur schilderen en dan kunnen we ze gaan ophangen. Dank je wel voor deze mooie prijs!
20 december 2016
Flavourites
@Liek dat is een draadstaal rek van de bouwmarkt! Kun je heel gemakkelijk zelf maken. Succes!
20 december 2016
liek
Ben erg benieuwd waar het ijzeren rek vandaan komt?
19 december 2016
Flavourites
And the winner is... Marleen, jij hebt 'm gewonnen! We hebben je inmiddels gemaild. Heel veel plezier van de pendellamp!
18 december 2016
Deb
Yesssss.....was hier al een poos naar op zoek.Helemaal top voor ons nieuwe project. Zoveel keuze... maak graag een keus op advies van de Snoerboer..Yeaah :)
15 december 2016
Anita
Heel gaaf! Dit moet de lamp voor de brandweerwagen worden, die dan als coole schemerlamp op de kamer van de oudste komt te staan! Duidelijk verhaal toch... 😜
15 december 2016
Marjolijne
Ik zou deze heel graag willen voor ons nieuwe huis. Ik heb al bijna een jaar een houten Ikea boekensteun liggen om er zelf een wandlampje van te maken met een snoer en een mooie lamp. Maar verder dan de boekensteun ben ik nog niet gekomen. In ons nieuwe huis, wil ik wel eindelijk mijn projectjes afmaken.
15 december 2016
Sanne
Wauw wat gaaf! Wij zijn net verhuisd en het enige waar wij het nog steeds niet overeen zijn is een lamp in de slaapkamer...mijn man wilt koper en ik iets met groen. Zie ik hier toch het super gave snoer naturals: spa strijkijzersnoer, En de fitting koper gekleurd e27 huls mat Deze combi zou echt perfect zijn, eindelijk een super mooie lamp ipv een bouwpeertje
14 december 2016
Ester
Jaaahhh! Precies wat we zoeken voor ons nieuwe huis. Helaas geen lichtpunten in het plafond, dus gaan we voor de creatieve oplossing. Een haakje in het plafond, zodat er een snoerboer snoer met lamp opgehangen kan worden. Dat wordt dan nog wel even wat extra snoer bij bestellen ;) En die kooldraadlamp maakt het natuurlijk hélemaal af!
14 december 2016
Tineke
Lekker stoer met een lamp van de snoerboer! Leuk licht, mooi uitzicht.
14 december 2016
Kim Coenen
Omdat lampjes vooral nu in deze donkere tijd, mijn huis huiselijk en gezellig maken! Ik ben fan van jullie LIMITED EDITION: Le Tour de Snoer, die zou echt perfect in mijn huisje passen en de perfecte sfeer creëren.. Nu ga ik heel hard duimen dat ik geluk heb en mijn huisje nog gezelliger mag worden met jullie leuke lampje! :D
14 december 2016
Monique
Ja waarom eigenlijk...Nou gewoon omdat het een super toffe lamp is en ik genoeg plekjes in mijn huis kan bedenken waar de lamp goed zou staan of is het hangen? Hmmm staan, hangen, staan, hangen....
14 december 2016
Mariette Conijn
Graag als verlaat verjaardag kado(15-12)jarig. Omdat het zelf bouwen van zo een lamp mislukt is.
14 december 2016
Petra Lenting
Voor een beetje extra licht in het donker met kerst heel graag met chique gold snoer! 🎄🌟💫
14 december 2016
Karen
Mooi. Heb deze vorige week in Nijmegen gezien, gelijk een foto gemaakt van alle mooie kleuren om thuis te laten zien. We hebben net noodgedwongen de overloop moeten laten stucen, een van deze lampen in een mooi felle kleur zou de finishing touch zijn.
13 december 2016
Marijke
Schitterende lampen! Ik vind ze supermooi, lekker simpel, maar daarom juist zo leuk! Zo'n lamp zou perfect staan in mijn woonkamer!! Leuk boven de eettafel!!
13 december 2016
Marleen
Heel graag! Nadat mijn vriend voor de tweede maal de glazen lamp op zijn nachtkastje aan zag voor zijn wekker en hem dus vervolgens op de grond kapot gooide in een poging de wekker te stoppen die maar niet uit wilde, had ik bedacht dat hanglampen de oplossing zijn! Idee al helemaal uitgewerkt, alleen de juiste kleur moest ik nog kiezen. Ik denk dat ik de Snoerboer naturals, spa strijkijzersnoer het mooiste vind.
13 december 2016
Rewana
Die diamant lamp;) GE-WEL-DIG mooi & met een kopere draad! of toch een hip kleurtje, oh dat word nog heel errug moeilijk;)
13 december 2016
Heidi Diepeveen
Zag ik toch laatst bij de kapper een supercoole lamp, gemaakt van stoere snoeren en fittingen!!! Helemaal gaaf voor mijn nieuwe inrichting.... Dus ik zoeken op internet.... Die lijkt erop, maar dat bolletje is niet zo leuk, die is leuk maar ik wil geen kapjes... Pfff, nog niet wat ik zoek.... En dan blijkt dat je ze zelf samen kan stellen, helemaal gaaf! Dat zou ik superleuk vinden! Ik doe mee... Groetjes, Heidi
13 december 2016
Rosanna
wauw, wij willen graag een mooi lichtpunt naast onze bank die wij sinds deze zomer hebben. Deze bank is velen malen breder dan de vorige bank en daarom moest onze staande lamp het veld ruimen. Nu al maanden aan het kijken naar een nieuwe lamp, ook al bij snoerboer gekeken en nubdoor julllie prachtige foto's overtuigd. Dit ziet er te gek uit!
13 december 2016
Nikkie
Ja ja JA! Mijn kleine leuke studiotje in Utrecht is inmiddels bijna helemaal esthetisch verantwoord ingericht. Bijna... Helaas vond mijn huisbaas het een goed idee om in de woonruimte zo'n ronde witte plafondlamp op te hangen. Je weet wel, zo'n ding voor in de badkamer. Deze lamp van snoerboer met mat witte fitting en Torcido katoen strijkijzersnoer zou pérfect zijn en mijn huisje eindelijk helemaal mij maken! Keeping my fingers crossed, zodat ik hopelijk de badkamerlamp snel naar de plek waar deze thuishoort kan verplaatsen :-)
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)