Zo laat je loveseat naadloos aansluiten op jouw interieur

Zo laat je loveseat naadloos aansluiten op jouw interieur
Zo laat je loveseat naadloos aansluiten op jouw interieur

Denk je erover om een loveseat aan te schaffen dan is het natuurlijk ideaal om het meubel perfect op je interieur te laten aansluiten. Er ontstaat dan als het ware een op elkaar afgestemde eenheid in je interieur. Overigens zijn loveseats niet alleen geschikt om in het interieur van je woonkamer een prominente te geven. Ook de babykamer of je slaapkamer is daar geschikt voor net als een studeerkamer of kantoor. Ontdek hier de tips om je nieuwe loveseat naadloos op je interieur te laten aansluiten.

Loveseat in eenzelfde stijl als je interieur
Het is voor de naadloze aansluiting belangrijk dat je nieuwe loveseat in eenzelfde stijl is als je interieur. Een landelijke woonstijl in je woonkamer vraagt bijvoorbeeld om een loveseat met een landelijk design. Daarbij kan je aan het ontwerp denken met ronde vormen, maar bijvoorbeeld ook aan gecapitonneerde afwerking van de rugleuning. Een industrieel interieur vraagt om een andere stijl loveseat. Een strak design van een loveseat met metalen onderstel is in dat geval een ideale keuze.

Loveseat in kleur die bij je interieur past
Loveseats zijn bij Seats and Sofas in allerlei kleuren verkrijgbaar. Dat biedt alle gelegenheid om qua kleur de 1,5 zitbank af te stemmen op de kleuren die je in het interieur hebt. Als de kleuren van de muur, raambekleding en decoratie neutraal zijn, is het mooi om voor een fraaie kleur te kiezen. Pas wel op met een te opvallende kleur. Het komt vaak genoeg voor dat je na een tijdje al snel flauw bent van een te felle of opvallende kleur.

Loveseat in de juiste bekleding
In praktisch en esthetisch opzicht is er ook naadloos aansluiting te vinden bij je interieur en de samenstelling van je huishouden. Zo is het in interieurs waar kinderen spelen en huisdieren rondlopen ideaal om een loveseat in leer te nemen. Daar maken vlekken namelijk minder snel kans op dan op stoffen bekleding. Van katoenen bekleding is bekend dat deze snel kan verkleuren als er veel zonlicht op schijnt. Dat is nog een puntje om even op te letten net als dat lichte stoffering niet ideaal is als je vaak een spijkerbroek draagt.

Hocker erbij
Een loveseat leent zich perfect om een hocker mee te combineren. Het is voor de eenheid in het interieur dan ideaal om de hocker ook weer in dezelfde stijl, kleur en bekleding aan te schaffen. Dan heb je een perfecte match.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)