Zo krijg je het warm deze winter...

Zo krijg je het warm deze winter...
Zo krijg je het warm deze winter...

Heel even had we een bijna tropische winter, maar inmiddels is het weer koud buiten en dat betekent dat we ons huis extra warm moeten maken. Maar hoe zorgen we ervoor dat we niet teveel geld uitgeven aan verwarming? Een oplossing hiervoor is het gebruik van Stoov: draadloze infrarood verwarmende kussens en dekens met oplaadbare batterijen. Klinkt heerlijk, en dat is het ook. Bovendien: de Stoov producten zien er super uit!

 

Stoov is een innovatief merk dat zich richt op verwarming voor elke gelegenheid. Ze bieden een grote selectie aan verwarmende kussens en dekens die je gemakkelijk mee kunt nemen naar kantoor, op reis of gewoon thuis op de bank. Klinkt heerlijk, toch? Vooral als je de namen van de producten hoort: de warmtekussens heten Ploov, de dekens heten Big Hug en er zijn zelfs verwarmde hondenkussens die luisteren naar de naam Woov. Woef! Grappig feitje: we zijn zelf ook verslingerd aan onze Stoov Big Hug, die inmiddels ook door Petra's kat Suze is ontdekt. Het is dus inmiddels vechten om dat heerlijk warme plekje in huis...

Infraroodverwarming

Wat zo uniek is aan de producten van Stoov, is dat ze gebruik maken van infraroodverwarming. Dit zorgt ervoor dat de warmte direct in je lichaam wordt opgenomen, waardoor je sneller warm wordt. Een ander groot voordeel van Stoov is dat de producten oplaadbaar zijn. Dit betekent dat je geen last hebt van snoeren en dat je de producten overal mee naartoe kunt nemen. De batterijen gaan lang mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je zonder verwarming zit.

Lage energierekening

Het gebruik van Stoov kan ook bijdragen aan een lagere energierekening. Als je normaal gesproken veel verwarming gebruikt om je huis warm te houden, kan het gebruik van een verwarmend kussen of deken een aanvulling zijn. Je hoeft niet de hele tijd de verwarming op vol vermogen te zetten, maar kunt nu ook gebruik maken van persoonlijke verwarming. Kun je de thermostaat lekker een paar graadjes lager zetten, dat scheelt je veel geld op je rekening!

Cadeau

Stoov is een geweldig cadeau voor jezelf of voor iemand anders. De producten zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook nog eens ontzettend functioneel. Een verwarmend kussen of deken is een cadeau dat iedereen kan gebruiken, vooral in de koude wintermaanden. En dat met Valentijnsdag in het vooruitzicht... Hoewel, als we er zo over nadenken: in de lente of herfst is het ook heerlijk om met een Stoov lekker buiten te zitten. Zo geniet je extra van het buitenleven! En in de zomer? Dan gaat Stoov mee naar de camping of het vakantiehuisje!

Koukleumen

Oftewel: Stoov biedt een innovatieve oplossing voor alle koukleumen. Dankzij de infrarood verwarmende kussens en dekens met oplaadbare batterijen, kun je zorgen voor persoonlijke verwarming. Dit kan bijdragen aan een lagere energierekening en is een fijn cadeau voor jezelf of iemand anders. Zo hebben wij de Big Hug op de bureaustoel liggen. Als je dan een dagje zit te werken hoef je echt niet heel hoog te stoken. De Big Hug omhult je met warmte! Dus, als je op zoek bent naar een manier om warm te blijven zonder teveel geld uit te geven aan verwarming, dan moet je Stoov echt even onthouden als jouw nieuwe favoriete warmmaker...

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)