Zó flirt je met een mondkapje op (of volg deze workshop!)

Zó flirt je met een mondkapje op (of volg deze workshop!)
Zó flirt je met een mondkapje op (of volg deze workshop!)

Flirten met een mondkapje op, het blijkt een hele opgave. Want hoe doe je dat? Wij delen vijf tips. En, voor degenen die een prof willen worden: een adresje waar je een workshop 'Mondkapjes Flirten' kunt volgen. Ja, echt!

Bij de supermarkt, in de rij bij je favo koffiebarretje of bij de sportclub: op veel plekken hebben we een mondkapje op wat 't flirten een heel stuk lastiger maakt. En nu er op steeds meer plekken zelfs de medische mondkapjes gewenst zijn, kun je je ook niet meer onderscheiden met een origineel mondkapje! Toch zijn er allerlei tips waardoor je wel degelijk kunt flirten, ondanks het feit dat je gezicht voor de helft bedekt is. We delen hier vijf tips én de plek waar je een heuse workshop in flirten met een mondkapje op kunt volgen. Lachen om met je team of vriendinnen te doen!

Tip 1. Laat je lachrimpeltjes zien!
Die lachrimpeltjes hebben we dus niet voor niets. Zo ziet iedereen dat je écht lacht, ook al zit je mond verstopt achter een mondkapje. Lach dus niet alleen met je mond, maar vooral met je mond. Show your wrinkles. Ze mogen, nee móeten gezien worden!

Tip 2. De drie seconden blik
Wil je de ander laten zien dat je hem/haar ziet zitten? Kijk drie seconden. Niet langer (dat wordt creepy) en niet korter (dan vang je de aandacht niet). One... two... three! Zó doe je dat.

Tip 3. Maak je ogen grOOt
Voel je je tot iemand aangetrokken, dan worden je pupillen groter. En van origine voelen we ons aangetrokken tot grote ogen. Dus doe je best en maak je ogen een slagje groter. 't Helpt!

Tip 4. Strike a pose
Een regelrechte hit op Instagram is de zijwaartse blik. Staat eigenzinnig, je gezicht krijgt diepte. En het is alsof je een 'geheimpje' hebt dat je met degene die je hebt gespot wilt delen. Oefen de blik en show 'm in de trein, bij de Appie of waar dan ook.

Tip 5. Kijk drie keer
Kijk, en kijk weg. Kijk, en kijk weg. Kijk, en kijk weg. Geen contact bij de derde blik? Dan houdt het op. Hops, nieuwe ronde, nieuwe kansen! Of volg de bonustip op.

Bonustip
Oké, die workshop 'Mondkapjes Flirten' dus. Ja, hij bestaat echt. In een groepje (lachen met je vriendinnen of je team) leer je binnen 45 minuten de fijne kneepjes van 't mondkapjes flirten. Ben je straks een expert. En oja, niet alleen voor privé maar ook voor zakelijke contacten, want het kan reuze handig zijn om de ander op de juiste manier te benaderen!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)