Zó combineer je kleur van 2020 Tranquil Dawn

Tranquil dawn bij mjij thuis
Tranquil dawn bij mjij thuis

Vriendin B. heeft net een huis gekocht dat compleet gerestyled moet worden. Moet je mij hebben. Ik kom dan meteen in actie, maak Pinterest borden aan, haal proefjes en kleurenstrookjes verf bij de bouwmarkt en app haar het ene na het andere idee. En hoe gaat dat dan? Ehm... nouja, het komt erop neer dat ik zelf ook aan de slag ben gegaan in huis. Witte muren kregen de Flexa kleur van het jaar 2020 Tranquil Dawn en ik heb meteen maar even het hele interieur omgegooid. Ben je ook fan van deze vergrijsd groene kleur? Deze accessoires matchen er perfect bij!

Wat begon met het verven van de muur achter de bank, werd uiteindelijk de hele zithoek en de schouw. En vervolgens pakte ik door en gooide ik de boel om: eettafel ging naar de zithoek en de zithoek naar de schouw, met 'zeezicht'. Hmmm... nu misschien nog wat leuke accessoires erbij dus ik ging (online) op zoek. Bij Deens voeren Scandinavische tinten nog altijd de boventoon. Ik zag er dit prachtige wollen plaid in zoals zij het zeggen mintgroen, maar ze hadden 'm ook zo tranquil dawn kunnen noemen. Dit linnen kussen van Lichtenfijn.nl is trouwens ook een mooie match!

Deze borden zijn prachtig!
Deze borden zijn prachtig!

Dit bord van Villa Jipp komt uit een lijn van HK Living. De hele lijn doet seventies aan en heeft mooie organische vormen. Echt prachtig! Ik zag dit bord en was op slag verliefd. Check ook even de andere items uit de lijn, het zijn zulke mooie combinaties!

De boompjes van Jurianne
De boompjes van Jurianne

Lichtenfijn.nl verkoopt trouwens ook die mooie boompjes van papier van Jurianne Matter. Ze zijn zó leuk!! En heel grappig: in het echt groter dan je zou denken. De mooie zachtgroene kleur matcht ook perfect met tranquil dawn.

Kunstwerkjes in prachtige tinten
Kunstwerkjes in prachtige tinten

Gezien bij Thuisbijkaat.nl: deze kunstwerkjes van Monika Petersen. Passen ook perfect bij Tranquil Dawn. En aankomend weekend? Ga ik verder met de werkhoek; die gaat van wit naar greyed green. een van de 'matching colours' van tranquil dawn. Dat wordt vast weer een nieuw blog :-).

 

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)