Zin in het Snorfeest!

't Is feest!
't Is feest!

Zin in het Snorfeest? Je zult wel denken: 'Waar gáát dit over?' Nouja, over het Snorvoorjaarsfeest dus, dat a.s. zondagmiddag 24 april van 12.00 - 18.00 uur plaatsvindt in Utrecht. Ken je het befaamde Snor Festival? Dan maakt je hart nu vast een sprongetje. Want het Snor Feest, da's zoiets als het Snor Festival. Oké; het feest is een ietsiepietsie kleiner, maar minstens zo leuk. En ik heb er dus zin in. Want? Ik lanceer er mijn boekje Fun to Run! Olé! En sowieso wordt het een heel leuk, vrolijk feest waar je superveel leuke dingen kunt doen. Insecten eten, bijvoorbeeld. Of varen met de Marsbar. Een workshop handlettering volgen, of zeefdrukken. Of biechten, dat kan weer bij mij.

Relax Mama, de Soepkalender, Shoot!, Maak indruk op je kinderen: ik noem zomaar even wat boeken uit de Snor-fabriek, allemaal gemaakt door Uitgeverij Snor. Jaren geleden maakten we samen met Snor het boekje Flavourites - verslavend leuke webshopgids. Ik ken Snor dus al een tijdje en ben al die tijd al Groot Fan van deze zo'n beetje leukste uitgeverij van Nederland. Bij Snor zijn ze altijd enthousiast, in voor leuke en gekke dingen, creatief en vol energie. En ze zijn al snel te porren voor een feestje. Zoals nu: een Snor Voorjaarsfeest, gewoon omdat het lente is én er acht nieuwe boeken verschijnen. Plóp! Ik hoor de kurken al knallen.

Zeefdrukken en meer leuke creatieve dingen om te doen
Zeefdrukken en meer leuke creatieve dingen om te doen

Superleuk vind ik het dat mijn boekje Fun to Run een van deze acht nieuwe boeken is. Het afgelopen jaar werkte ik in de avonduurtjes (want: overdag druk met Flavourites) aan dit snoepje van een boekje. Ik, die al jaren aan hardlopen doe. Maar die ook regelmatig niet van de bank te branden is. Die enorm goed is in het verzinnen van smoesjes om niet te gaan lopen (te druk, geen zin, moe, mijn sportbeha zit in de was, mijn schoenen zitten niet lekker, zere knie, geen oppas, te koud etc etc etc) maar die het ook super lekker vindt om juist wel te lopen (vooral het gevoel erna is zó fijn). Anyway. Ik schreef een boekje over bloopers, blessures, anekdotes, er staan heerlijke gerechten in, hardloopfashiontips, smoezen en heel veel redenen om van die bank te komen en te gáán. Vanaf volgende week is Fun to Run hier te koop. Ik ben er zo blij mee! Op het Snor Feest kun je bij me komen biechten. Waarom je niet loopt, of te weinig. Of misschien heb je juist een geweldige hardlooptip, vind ik ook leuk om te horen. Da's mijn kraampje dus. Maar er is nog zoveel meer te doen op het Snorfeest!

Op expeditie...
Op expeditie...

Ik zat net door het programmaboekje te bladeren en zag zoveel leuks staan. Een workshop handlettering door Met Marjet. Elsbeth van Relax Mama is er - kun je haar eindelijk in het echt ontmoeten! Ze lanceert het nieuwe boek Relax Mama in de Keuken en het Relax Mama kwartetspel. Maar op het Snor Feest kun je ook mediteren met bellenblaas, je eigen pizza's maken, dieren aaien, of een insectenhotel bouwen. En er is natuurlijk een heuse bloggersmarkt, alleen dáárom al wil je erheen. Joh, het wordt gewoon een ontzettend Leuk Feest. Ik moet nog even mijn biechtstoel afschilderen en ben er dan helemaal klaar voor. Hup, van die bank af, kom ook langs! Leuk! Reserveer je tickets hier: Dewereldvansnor.nl/snorfeest

... en shoppen op de bloggersmarkt!
... en shoppen op de bloggersmarkt!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)