Zin in een wellness weekend? Check deze fijne tips!

Met deze fijne tips boek je een heerlijke wellness weekend of een romnatisch weekend met een vleugje wellness voor een aantrekkelijke prijs!
Met deze fijne tips boek je een heerlijke wellness weekend of een romnatisch weekend met een vleugje wellness voor een aantrekkelijke prijs!

Tuurlijk: een middagje of avondje naar de sauna is super relaxed. Worden we altijd blij van. En een massage kunnen we op z'n tijd ook allemaal wel gebruiken, toch? Maar wil je écht ontspannen en je weer als herboren voelen, dan moet je eigenlijk wat langer weg. Maarja, het kost ook allemaal wat, hè. Gelukkig hebben we goed nieuws voor je. Met deze fijne tips boek je een heerlijke wellness weekend of een romnatisch weekend met een vleugje wellness voor een aantrekkelijke prijs!

Zó lekker om af en toe even helemaal heerlijk te ontspannen en te relaxen. Je weer als herboren voelen na een periode hard werken, of gewoon om een bijzondere gelegenheid te vieren. Heerlijk samen met vriendinnen, je lief of je zus. Een avondje sauna is vaak al heel lekker, of desnoods een relaxavondje thuis. Bad vol laten lopen, geurkaarsen aan, een heerlijke badolie erbij en relaxen maar... Na zo'n avond ontspannen kun je er weer helemaal tegen. Hebben we hard nodig, in een druk leven met gezin, werk, vrienden en leuke dingen doen. Toch?!

Wellness weekend
Maar wil je écht even helemaal bijkomen, dan is het toch wel heel fijn als je niet elk halfuur hoeft te denken 'Oh no, is mijn me-time al bijna voorbij?'. Daarom is een wellness weekend (mag natuurlijk ook doordeweeks zijn) wel zo lekker. In een wellness hotel kun je écht ultiem ontspannen en genieten. Heerlijk na aankomst 't zwembad in, daarna een rondje sauna. Tussendoor genieten van een weldadige massage en/of schoonheidsbehandeling, muziekjes luisteren, boekje lezen, even helemaal niets... Je krijgt toch meteen zin om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven? Fijn nieuws: Van der Valk hotels heeft dit soort ge-wel-di-ge wellness hotels in elke provincie. Kun je dus zelf kiezen: ga je richting de zee in Zeeland, de bossen in Gelderland of zit je liever bij een grote stad in de buurt? Zo'n wellness weekend is super voordelig. Kun je maximaal genieten!

Vorstelijke suites
Ga je met je lief op pad en hoef je niet persé een uitgebreid wellness traject te volgen? Dan is een romantisch weekendje weg ook echt een aanrader. Wat dacht je bijvoorbeeld van Kasteel TerWorm in Zuid-Limburg? Dit is een exclusief kasteelhotel waar je heerlijk samen met je lief kunt onthaasten. Droom lekker weg in één van de 40 luxe kamers en vorstelijke suites. Ontdek Limburg, geniet van zalige culinaire verrassingen en ga er even helemaal tussenuit. Met steden als Roermond en Maastricht op steenworp afstand is er genoeg te beleven. En wil je toch een fijn wellness element toevoegen aan je romantische weekend? Dan is wellnesscentrum Thermae2000 een fijne keuze voor een leuk uitstapje, want dit ligt op slechts vijftien minuutjes afstand. Een andere leuke en vooral heel romantische optie is Kasteel Bloemendal in Vaals, Zuid-Limburg. Heerlijk: hier hebben ze luxe wellness suites, die zijn ingericht met een inloop regendouche met stoomdouchefunctie en een whirlpool. Wat zalig!

Leuk arrangement
Nou, dat wordt relaxen... gniet alvast van de voorpret óf geef zo'n leuk arrangement cadeau! Dat wordt genieten...

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)