Zin in de Rokjesdagloop!

Zó kun je er dus uitzien tijdens de Rokjesdagloop! Het hardloopjurkje is van Hiphardlopen.nl.
Zó kun je er dus uitzien tijdens de Rokjesdagloop! Het hardloopjurkje is van Hiphardlopen.nl.

Whoop whoop, nog maar 2 1/2 week tot de Rokjesdagloop. Geen idee wat dat is? Da's zo ongeveer het vrolijkste hardloopevenement voor dames van ons land, dit jaar op zondag 3 april in Amsterdam. Picture this: groepjes vriendinnen uitgedost in neonroze tutu's, hippe sportrokjes, bloemetjesjurken of Hawaii-rokjes. En dan ook nog hardlopen, hè. Het is echt waanzinnig wat je er allemaal langs ziet komen. 

Ik heb er al een paar keer aan meegedaan en moet eerlijk bekennen: de lente begint pas écht als je met de Rokjesdagloop hebt meegerend. Want Rokjesdag - in het leven geroepen door Martin Bril - betekent: na een lange winterslaap mogen we de zomerrokjes weer aan. En dat moet gevierd worden! Ja, met dit event dus, waarbij je kunt kiezen uit 5 of 10 kilometer. Ik ben er ook weer bij. Niet alleen omdat ik het gewoon een ontzettend leuk en vrolijk hardloopevent vind, maar ook omdat ik er iets bijzonders ga doen dit jaar (hierover straks meer).

Ook leuk :-)
Ook leuk :-)

Maar eerst nog even over de outfits. Hoe uitbundiger, hoe beter. En ja, dat is dus echt lachen. Je kunt natuurlijk ook voor een hip hardlooprokje gaan. Is ook te gek - en loopt bovendien heel lekker, zo weet ik uit ervaring. Hiphardlopen.nl is een fijne webshop voor die geweldige hardlooprokjes. Je hebt ze in allerlei kleuren en als je er ook nog van die neongekleurde compressiekousen-met-hartje bij draagt, is je outfit écht helemaal af. Ha ha ha, I love it.

Compressiekousen met hartje van Hiphardlopen.nl
Compressiekousen met hartje van Hiphardlopen.nl

Oja, ik ga er dus iets leuks doen. Ik heb een supertof hardloopboekje geschreven waarmee je direct zin krijgt om van de bank af te springen en lekker te starten met hardlopen. Vol met tips & tricks. Hiermee ga je 't hardlopen écht volhouden! Ik ga dit boekje - Fun to Run - officieel lanceren tijdens de Rokjesdagloop. Súperveel zin in, dat snap je! Hier kun je alvast een sneak preview zien van Fun to Run, ik zal er later meer over bloggen.

Hardlooprokjes in alle kleuren!
Hardlooprokjes in alle kleuren!

Sleep dus je vriendinnen mee en doe ook mee! Moet je het wel snel regelen, want je kunt je nog t/m morgen inschrijven! Dat kan hier. Ik hoop je op 3 april te zien in Amsterdam!

't Vrolijkste hardloopevent van ons land!
't Vrolijkste hardloopevent van ons land!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)