Zalig zacht slapen

Prachtig beddengoed van Coco & Cici
Prachtig beddengoed van Coco & Cici

Het gebeurt wel eens dat ik een product alleen maar ken van het beeldscherm, maar door goede foto's en de juiste omschrijving het gevoel heb dat ik het gewoon in handen heb. Dat had ik nou ook met het beddengoed van Coco & Cici. Moet je eens kijken... de puurheid & zachtheid straalt ervan af! En wat een goed verhaal. Mocht je nog op zoek zijn naar hét perfecte beddengoed, lees dan snel verder. Ik ga je blij maken!

Ik zag het gelijk: dit is een prachtig label voor beddengoed. Hier wil je onder slapen. De zijdezachtheid straalt ervan af! Coco & Cici is van Marije en Cathelijne, die maandenlang onderzoek deden naar écht zacht beddengoed. Zo ontdekten ze de stof tencel, dat superzacht aanvoelt. Zelfs zachter dan zijde. Als je 't mij vraagt is dit slapen onder pure luxe. Lijkt me zalig. Dat zijn nou de producten die je écht blij kunnen maken. Heel veel meer heb je niet nodig. 

Van zacht glanzend tencel
Van zacht glanzend tencel

Het glansje van 't beddengoed komt door de speciale weeftechniek. Bacteriën kunnen zich niet hechten op deze vezel. En dat is ook nog eens heel goed nieuws voor iedereen met een gevoelige huid. Zelf noemen ze deze weeftechniek 'de Ferrari onder de wevingen'. Het beddengoed is koel in de zomer, warm in de winter, heel ademend. En, heel bijzonder, bacteriën kunnen zich niet hechten op de stof. Extra pluspunt - en eigenlijk ook heel logisch - is dat de producten van Coco & Cici duurzaam zijn geproduceerd. Je kunt nu nog kiezen uit hoeslakens, dekbedovertrekken en kussenslopen in vier kleuren; wit, champagne, greige en vanaf december ook pastel blauw/grijs. Maar pas op, je wilt nooit meer onder iets anders slapen'. Want mensen zijn echt fan en willen nooit meer onder katoen!

Sleep tight!
Sleep tight!

En weet je wat ze zeggen over de kussenslopen? Je haar gaat er minder van pluizen. Je krijgt er zelfs minder rimpels van! Nouja! Wat een mooi product. Ik weet nu al wat er bovenaan de wishlist voor Kerstmis prijkt...

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)