YEAH! Studiodewinkel bestaat 10 jaar! Mét feestelijke winactie!

Met popje Open Mind
Met popje Open Mind

We kregen zo'n leuk bericht van Sandra van Studiodewinkel.nl. Studiodewinkel.nl bestaat tien jaar en viert dat uitgebreid! Sandra schreef er een leuk blog over:
Studiodewinkel.nl is jarig en viert feest! We bestaan alweer 10 jaar. In deze 10 jaar is onze collectie van bijzondere designs en kunstwerken gegroeid. En we blijven steeds zoeken naar nieuwe designs om onze collectie verder uit te breiden. En in dit feestjaar hebben we sinds kort naast onze webshop ook een winkel/showroom geopend! Deze winkel is iedere donderdag & vrijdag open van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaar is Mirjam. Van harte gefeliciteerd met de toffe prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Mooi diamond vaasje
Mooi diamond vaasje

 

Mushroom lamp
Mushroom lamp

Elk jaar vragen we  ter gelgenheid van onze verjaardag een artist om een kunstwerkje te maken. Deze kunstwerkjes maken we altijd in een gelimiteerde oplage. Dit jaar hebben we artist Marieke Peters gevraagd om een kunstwerkje voor ons 10-jarig bestaan te maken. De input die we haar gaven was: een warm en liefdevol werk. Resultaat: dit prachtige zonnige werk ‘SUNNY THOUGHTS’ (psstt…check onderaan dit blog om kans te maken op een exemplaar). Op de foto zie je ook het mooie special popje 'Open Mind' van Lammers&Lammers dat speciaal voor ons is gemaakt.

Flesvazen Foekje Fleur en StoryTiles
Flesvazen Foekje Fleur en StoryTiles

Op het werk ‘Sunny Thoughts’ zie je een vrouw in gedachten genieten van de zon. Om haar hoofd zie je allerlei gekleurde en glinsterende lichtpuntjes, met op haar borst een hart. Dit staat voor de kunstenares symbool voor liefde voor de natuur en dat het belangrijk is elke dag te genieten van alles wat goed is in je leven. Zoals iedereen, vergeet Marieke Peters dat zelf soms ook wel eens. Maar op zo’n moment bij een ondergaande zon, kan geluk echt binnenkomen! Het originele werk is gemaakt met gemengde technieken op hout. Door op een oude houten plank de verschillende technieken van fotografie, zeefdruk en schilderen te mengen, krijgt het werk een mooie gelaagdheid. Deze oplage is op een luxe papiersoort gedrukt waardoor de structuren van het originele kunstwerk mooi zichtbaar blijven en je een hoogwaardige druk krijgt. De kunstprints zijn daarna met de hand 1 voor 1 bewerkt met goud glinstering én genummerd! Op de foto ook het mooie diamond vaasje van artist Manita Kieft.

Op bovenstaande foto zie je een close-up van het werk Sunny Thoughts. Prachtig toch, hoe de glinsterende dots het werk een extra glans geven? Het werk staat mooi ingelijst in het speciale verdiepte lijstje. De Mushroom lamp van Marcantonio Raimondi Malerba voor Seletti combineert er goed bij. Ik heb het werkje zoals je ziet op de foto gezet samen met de mooie flesvazen van Foekje Fleur uit onze shop en een passend tegeltje van Storytiles uit onze collectie. En... omdat het Feest is hebben we voor jullie als Flavourites lezers een leuke winactie! We geven speciaal aan de bezoekers van Flavourites twee ingelijste kunstwerkjes ‘SUNNY THOUGTS’ weg t.w.v. € 35,-!!  
Hoe maak je kans op een van deze kunstwerkje? Laat onder dit blog een bericht achter. Laat weten in je reactie waar jij dit kunstwerkje in je interieur zou willen plaatsen en je maakt kans! Op maandag 6 juli maken we de twee winnaars bekend! Doe je mee?

We hopen jullie te blijven verassen met bijzondere designs in onze webshop.
Veel liefs, Sandra van Studiodewinkel.nl

Kom je ook een keer een kijkje nemen in onze showroom? Zouden we leuk vinden.

Deze winkel is iedere donderdag & vrijdag open van 13:00 uur tot 17:00 uur. Ook kun je altijd een afspraak maken om onze winkel te bezoeken. Mail/bel dan naar info@studiodewinkel.nl of 06-18641117. Ons winkel/showroom adres is:                                                                                                                                                          
De Meent 32-C                                                                                                                                                                                    
3984 JK Odijk (vlakbij Utrecht)

reacties op dit blog (14)

06 juli 2020
Mirjam
Gefeliciteerd!! Prachtig kunstwerkje! Zou super staan in m´n woonkamer. Matcht qua kleuren perfect!
05 juli 2020
Jacques Leliveld
Probeer het nog EEN keer..

Sandra, CONGRATS met je 10 jarig bestaan. Wat goed dat je Marieke de opdracht gaf een kunstwerk te vervaardigen.. Goed gelukt.. Dat zou overal in mijn huis passen.. Ik denk dat ik zal beginnen het in de hal te plaatsen.. Wel eerst ff winnen.. natuurlijk. Succes in de toekomst met je bedrijf.. Ben benieuwd
03 juli 2020
Willeke
Alweer 10 jaar!! Van harte..
Ook dit kunstwerkjes zou prachtig passen tussen de andere twee die bij ons aan de wand hangen. Altijd weer leuk als je voorbij loopt en een reminder om even op jullie site te sneupen.. ga zo door!
Groetjes Willeke
03 juli 2020
Anita H.
Qua kleuren vind ik dit kunstwerk perfect passen in mijn hal.
01 juli 2020
Silke
Gefeliciteerd met jullie 10 jarig bestaan. Wat een superleuk kunsterwerkje is dit, zeker de combinatie van de kleuren is prachtig. Ik zou het werkje hangen aan de muur in mijn slaapkamer, waar ik nog een mooi plekje naast een ander schilderij vrij heb.
30 juni 2020
Danielle
Van harte gefeliciteerd! En wat een leuk kunstwerkje,daar heb ik wel een mooi plekje voor :-)
30 juni 2020
Pascale
Van harte!!! Prachtige dingen verkopen jullie!!!
29 juni 2020
Maud
Wat een mooi zonnige kunstwerkje op een mooie zonnige verjaardag. Gefeliciteerd 🥳
29 juni 2020
Dorine
Gefeliciteerd met jullie jubileum! Wat verkopen jullie toch mooie dingen! Deze zou perfect in mijn woonkamer passen qua kleur. De symboliek erachter spreekt me ook aan.
29 juni 2020
Jacqueline van de Manakker
Gefeliciteerd met jullie 10 jarig jubileum en dat er nog veel mooie jaren mogen volgen.
29 juni 2020
Josine
Wat een mooie! Ik zou hem in m’n boekenkast in de woonkamer zetten! 😍
29 juni 2020
Jannie de Groot
Mooi gemaakt! Ik zou er wel eentje willen winnen voor in mijn werkkamer!
29 juni 2020
Karlijn
Héél erg leuk en gefeliciteerd Studio de Winkel! Ik doe graag mee!
29 juni 2020
Petra
Gefeliciteerd met jullie jubileum!!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)