Woontrend: organische vormen in huis!

Sissy-Boy volgt het ritme van de natuur
Sissy-Boy volgt het ritme van de natuur

We schreven er al eerder een trendblog over: organische vormen in huis. We houden ontzettend van die mooie afgeronde vormen, van die zachte en speelse uitstraling. Ook fan? Deze meubels en accessoires passen perfect binnen deze prachtige trend!

Eenvoud, zachtheid en rust
Dit voorjaar volgt Sissy-Boy het ritme van de natuur en dat zie je terug in de homeland collectie. Een collectie gevuld met handgemaakt vakmanschap, aardse tonen en organische vormen. Zachte lijnen en volle rondingen zorgen voor eenvoud, zachtheid en rust. Natuurlijke texturen en bijzondere silhouetten stralen in woonaccessoires als vazen en kandelaren. Creëer een unieke tafelsetting met glaswerk met een bubbeltje en servies met een rustieke afwerking.

Online gespot, maar ga vooral even testzitten bij SOFACOMPANY
Online gespot, maar ga vooral even testzitten bij SOFACOMPANY

Designe to love, prices to like
Bij SOFACOMPANY shops je Deens design voor eerlijke prijzen. Online hebben we al veel moois voorbij zien komen, maar je shopt een bank niet zomaar zonder uit te proberen. Daarom kun je in vier steden in Nederland plus Antwerpen in België langskomen om alle meubels in real life te zien en testen. De interieurspecialisten van SOFACOMPANY geven je graag persoonlijk en vakkundig advies.

Prachtig groene Bottle Vase
Prachtig groene Bottle Vase

Opgeblazen
Hoe gaaf zijn deze groene flesvazen! En dan te bedenken dat deze Bottle Vaas die we zagen bij Studio de Winkel eerst een simpele, massageproduceerde fles was. Totdat designer Klaas Kuiken ermee aan de slag ging en de fles met een bijzondere blaastechiek deze mooie organische vormen krijgt. Nice to know: elke fles is uniek in vorm!

Favoriet voor de muur: behang van Binnenzoet
Favoriet voor de muur: behang van Binnenzoet

Muur met flow
Dit behang van Binnenzoet is geïnspireerd op de patronen van een klassieke mozaïek tegel, maar dan met een hedendaagse twist. Door het patroon uit te vergroten en er meer vloeiende bewegingen aan te geven, heeft een heel lekkere flow. Mooi om hier een accent in je woon- of slaapkamer mee aan te brengen.

Druppelvormige aroma diffuser van Geurwolkje
Druppelvormige aroma diffuser van Geurwolkje

Druppel
Zeg nou zelf, deze aroma diffuser heeft wel iets weg van een druppel. Past dus perfect in de trend van organische vormen, zeker omdat het een mooi houten design heeft. Zo is je diffuser niet alleen heel nuttig en aangenaam, maar ook een mooi woonaccessoire. Naast deze lichte variant, heeft Geurwolkje ook nog een donkere.

Speelse rondingen van The Clay Shaper
Speelse rondingen van The Clay Shaper

Speelse rondingen
Wij worden zo blij van het handgemaakte keramiek van The Clay Shaper. Alle ontwerpen hebben iets speels, door de ronde vormen, de kleuren en de kleine imperfecties - in de zin dat het originele designs zijn! Als je iets moois ziet, wacht dan niet te lang, want van alle accessoires is er maar één. Jouw favoriet weg? Dan moet je geduldig wachten totdat Marieke weer wat nieuws maakt!

Duurzaam en decoratief van Greenup the City
Duurzaam en decoratief van Greenup the City

Voor de hapjes
We ontdekten dit prachtige serveerbord met de naam Botany bij Greenup The City en vielen als een blok voor de natuurlijke vorm van het hout en de helder groene bladdecoratie. Je kunt het gebruiken om er hapjes op te serveren of om je sieraden op te bewaren, maar wij vinden 'm ook mooi als solo object.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)