Wijntje?

Wijntje?
Wijntje?

Kijk nou. De weersvoorspellingen zien er rooskleurig uit voor komende dagen én ik spot net een nieuw, zomers product bij de webshop Cadeau-cadeau.nl. The Beach Glass, oftewel een wijnglas dat je zo in het zand steekt. Huh? Ja, echt!

Ik vind dit weer zo slim bedacht. Een glas (van kunststof) met een pin eraan. Da's dus ideaal als je op het strand zit/ligt, want je prikt je glas zo in het zand. Vervolgens blijft je glas gewoon rechtop staan. En drijf je in een zwembadje of dobber je gewoon thuis in bad, dan blijft dit slimme glas drijven. Wat een uitvinding! Je kunt 'm ook in het gras prikken. Leuk als je gaat picknicken!

Wijntje?
Wijntje?

Voor iedereen die trouwens nog een beetje in wintersportsferen is (ik ken nog genoeg mensen die deze maand nog even lekker gaan skiën), dit glas doet het ook goed in de sneeuw! Maar eerlijk is eerlijk: ik zie 'm het meest voor me in het zand.

Kies je favoriete kleur
Kies je favoriete kleur

Of komt dat omdat ik gewoon snák naar de zomer? Hier shop je The Beach Glass. In allerlei kleuren, dus stel een leuk setje samen!

 

reacties op dit blog (1)

05 april 2016
Karlien
Wauuuuw deze MOET ik hebben voor op vakantie. Deze zijn echt fantastisch! Echt super gaaf. Elk jaar spreek ik met vriendinnen af om een avond een aantaltop wijnen te drinken samen. Deze zijn perfect voor ons avondje strand!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)