Wij houden van oranje!

Wij houden van oranje!
Wij houden van oranje!

Is bij jou thuis of in jouw straat de EK-gekte al losgebarsten? De eerste punten voor het Nederlands elftal zijn binnen, dus vul nu meteen je oranje-garderobe aan en ga gewoon mee in het feestgedruis! 

 

Ze noemen deze kleur zelf Watermelon, maar wij vinden dat ie prima past als oranje outfit. Voordeel van deze shirt dress van Je m’Appelle is dat je ‘m na het EK prima als jurkje naar het strand of om te flaneren door de leukste dorpjes en stadjes kunt dragen.
.
Stijgt de temperatuur tijdens de wedstrijd, dan zit jij er licht en luchtig bij in deze katoenen mousseline jurk van Sissy-Boy. Super stijlvol, lekker lang en heerlijk zomers. Je draagt deze jurk met of zonder ceintuur in combinatie met slippers, sneakers of een klein hakje. Is maar net hoe de vlag erbij hangt.

links: Je m'appelle, rechts: Sissy Boy
links: Je m'appelle, rechts: Sissy Boy

Als je POM Amsterdam zegt, dan weet je al dat het kleurrijk gaat zijn. Geldt zeker voor deze koraal roze broek met de leuke naam Bouncing Stripes. Deze losvallende broek is gemaakt van Tencel en voelt dus  heerlijk koel aan. Ga je all the way en combineer je de broek met de coral bouncing leaves top??
.
Bij Perfectly Basic spotten we deze donkeroranje maar super vrouwelijke Tencel rok van LaSalle, gemaakt van soepele jersey. Wit shirtje erop, sandalen of wedges eronder en jouw EK-feest kan beginnen! En mocht het Nederlands Elftal snel zijn uitgespeeld, dan is deze rol een echte kameleon want je draagt ‘m gewoon door naar kantoor of naar het strand.

Links: Pom-Amsterdam, rechts: Perfectly Basics
Links: Pom-Amsterdam, rechts: Perfectly Basics

Als je alleen de bovenste helft (is dat nou de eerste of tweede helft?) in oranje wilt hullen, dan is dit je go to shirt. Deze Thijs van Oscar & Jane heeft een kort, omgeslagen mouwtje en is echt een allemansvriend. Rokje of jeans, maakt niet uit. It’s always a winning team!
.
Dit is toch wel het meest stijlvolle alternatief voor de juichcape! Deze sjaal slash omslagdoek slash pareo van Bambloo is gemaakt van rayon crepe en maar liefst 172x127 cm. Gebruik ‘m om te juichen of knoop ‘m van links naar recht, van voor naar achter of maak er een tof rokje van. Jij staat in ieder geval in de spits met deze knapperd!

Links: Oscar &  Jane, rechts: Bambloo
Links: Oscar & Jane, rechts: Bambloo

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)