Wereldse producten

Mijn favoriet onder het behang, goud met stippen. Mooi!
Mijn favoriet onder het behang, goud met stippen. Mooi!

Met alle reizen die ik al gemaakt heb, en vooral die ik nog wil maken, gaat mijn hart sneller kloppen bij het zien van wereldkaarten. Heerlijk staren naar alle landen en continenten die de wereld ons te bieden heeft. Toen ik de shop van Wereldkaarten ontdekte, was er maar één ding wat ik kon denken: Wauw! Ze hebben hier namelijk wereldkaarten in alle soorten en maten. Op canvas, hout, schoolplaat, behang, prikbord, aluminium, plexiglas. Noem maar op!

Heb jij er wel eens over nagedacht om een wereldkaart op je muur te behangen? Dan ben je hier aan het goede adres. Traditioneel, abstract, historisch, met print of geometrisch. Het kan allemaal en ze zijn allemaal stuk voor stuk origineel en uniek!

Perfect voor op de kinderkamer, deze kleurrijke kinderwereldkaart!
Perfect voor op de kinderkamer, deze kleurrijke kinderwereldkaart!

Ook aan de kinderen is gedacht met deze wereldkaarten met dieren. Zo leren kinderen op een speelse manier waar op de wereld welke dieren leven en ze zien er ook nog eens mooi uit. Ze zijn er voor de jongste kinderen, maar ook voor de iets oudere. Té leuk toch?!  

Zoveel leuks!
Zoveel leuks!

Bovendien zijn alle wereldkaarten zijn te bestellen op verschillende materialen. Zo kan je jouw eigen favoriet nog eigener maken. Hoe fijn is dat! Ga jij voor stoer hout of voor het chique plexiglas?

Voor welke reis spaar jij?
Voor welke reis spaar jij?

Dat de wereldkaart niet alleen op de muur hoeft, weten we natuurlijk al lang. Maar in de ruime voorraad gadgets wordt je verrast door de leuke wereldkaart accessoires die er zijn. Heb je deze spaarpot al eens gezien? Zo wordt sparen een stuk verleidelijker. Die citytrip die je graag nog wilt maken of die ene verre reis komt zo elke keer weer wat dichterbij. Waar spaar jij voor?

Hoeveel landen heb jij al bezocht?
Hoeveel landen heb jij al bezocht?

Of deze wereldbol van kurk waarin je punaises of prikvlaggetjes kan prikken om te markeren waar jij bent geweest. Leuk om neer te zetten op je bureau. Kan je tijdens het werken stiekem even wegdromen.

Eén ding is zeker: bij Wereldkaarten wordt je verrast door al het moois wat ze hebben. Is het niet voor jezelf, dan is het wel voor een ander. Wie wordt daar nou niet blij van?!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)