Weg met de herfst: tiny houses met sauna/hottub

Diamond suite
Diamond suite

Iets om naar uit te kijken: een paar dagen weg met de herfst. Banjeren door de bossen, over de hei of een leuke stad ontdekken. En eenmaal weer in je huisje genieten van een warm bad of heerlijke sauna. Deze tiny houses hebben nog plek deze herfst én bieden de nodige wellness!

Dit gloednieuwe huisje in de vorm van een diamant is tip-top uitgerust. De Diamond Suite (een van de leuke bestemmingen die je op Natuurhuisje vindt) is geschikt voor maximaal 5 personen (6 met babybedje) en is super knus ingericht. Het heeft een volledige keuken, inclusief kookplaten, vaatwasser, koelkast en combi magnetron. De badkamer is luxe en van alle gemakken voorzien. De bedstee is een waar avontuur voor kinderen, waar ze heerlijk boven elkaar kunnen slapen. De master bedroom beschikt over een boxspring, en aan het voeteneinde zelfs een luxe ligbad! Vanuit het ligbad kijk je door het raam het bos in, hoe leuk is dat?

Tussen de alpaca's
Tussen de alpaca's

Leuk huisje is dit! En dan het uitzicht. Tuur uit het raam en zie... alpaca's. Nouja! Waar vind je dat nou? Hier in Noord-Brabant, dus. Dit tiny house staat samen met een aantal andere cabins op het terrein van een alpaca-boerderij. Gespot op Vipio, een super fijne website met heel veel unieke locaties. Onthouden!! Goed om te weten: deze accommodatie is echt back-to-basic. Je kookt op een met hout gestookt fornuis (vinden wij leuk), geniet van de simpele dingen en kunt eens echt digitaal detoxen (er is geen wifi, wat we aan de ene kant vreselijk maar aan de andere kant dus juist heerlijk vinden). Het volledig ingerichte vakantiehuisje beschikt over een chill room, eetgedeelte met volledig te openen schuifpui en een badkamer met regendouche. Even lekker in de hottub? Die vind je naast het huisje en kun je er apart bij boeken. We like!

Tof: deze glazen keuken
Tof: deze glazen keuken

Dit is ook geweldig: twee boomhuisjes, een kas als keuken én een hottub op een prachtig stukje privé grond met weids uitzicht in Nigtevecht. Je boekt het hele terrein: privacy gegarandeerd. Wat een topplek!

Heerlijk met eigen sauna
Heerlijk met eigen sauna

Midden in de schitterende omgeving van de Oisterwijkse bossen vind je dit wellness Boshuis met whirlpool, stoomcabine en Finse sauna. Zo hé. Hier zien we onszelf wel relaxen, met de family of met vriendinnen. Na een stevige wandeling door de bossen even bijkomen in de sauna of de hottub. Héérlijk en dat met uitzicht op de eekhoorntjes! 

Super: Buitenplaats Beekhuizen
Super: Buitenplaats Beekhuizen

Ook zo leuk: Buitenplaats Beekhuizen. We've been there en eerlijk waar: het is er heerlijk. Middenin de bossen, dus je fietst of loopt zo de Veluwe op. Met een beetje mazzel heb je een hertje voor je deur. De plekken zijn ruim en relaxed, wie zin heeft gaat bubbelen in de houtgestookte hot tub en voor de nodige borrels of fijne maaltijden schuif je aan in het leuke bijbehorende restaurant WOODZ. Alles is prachtig ingericht. Denk: veel hout, smaakvol interieur met accessoires van Weltevree en alles heel functioneel. Nieuw zijn de Forest Cabins, die van alle gemakken zijn voorzien en super stijlvol zijn ingericht. Echt een heerlijke plek om even bij te tanken.

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)