We lieten een lichtbak met logo maken (en zijn helemaal blij)

Lichtbak met eigen logo
Lichtbak met eigen logo

Kijk nou toch, een kijkje in onze keuken studio. We hebben een te gekke circulair gebouwde studio in Utrecht waar we niet alleen aan Flavourites werken, maar ook aan ons bureau voor merk- en contentstrategie Content Kitchen. En omdat hier altijd veel mensen rondlopen, was het tijd voor een beetje extra zichtbaarheid in de vorm van... lichtbakken met ons logo. Kijk nou, hoe mooi het is geworden!

We werken vanuit de creatieve broedplaats Kanaal30. Een super leuke plek waar veel ondernemers (van fotografen tot ontwerpers en van kaarsenatelier Brandt Kaarsen tot kapper) een eigen werkplek hebben. Daarnaast zijn hier vaak evenementen dus er lopen altijd veel mensen rond. Tijd dus om wat extra aandacht te besteden aan onze branding. Nu hadden we al het een en ander gedaan: logo op de studio, rekje met ansichtkaarten, flyers drukken, dat soort dingen. Maar we wilden al zo lang een lichtbak. Leuk toch, zo'n lampje met je eigen logo? In onze zoektocht kwamen we Lichtbakkengriet.nl tegen. Hier verkopen ze precies de lichtbakken die we zochten. Nee, nóg leuker zelfs! Moet je eens kijken!

En lichtbak met standaard tekst
En lichtbak met standaard tekst

Wijnkistje

De lichtbakken van Lichtbakkengriet.nl zijn er in twee soorten: je kunt ze laten maken met je eigen logo of een van de standaard teksten bestellen. Heel leuk voor in bijvoorbeeld de kinderkamer of in de keuken. En super origioneel om cadeau te geven aan iemand die al van alles heeft!Bijzonder detail: de lichtbakken zijn gemaakt van wijnkistjes en daardoor ook superleuk om als cadeau te geven! Je denkt een kistje wijn te krijgen, maar je ontvangt... een super originele lamp met een originele tekst of zelfs met je eigen logo. Je kunt kiezen uit de formaten 36x20 cm en 36x12 cm. Natuurlijk kun je er zelf ook nog een flesje wijn bij stoppen, dan heb je twee cadeaus in één! Superleuk om met de feestdagen cadeau te geven. Binnen een paar dagen is jouw gepersonaliseerde lamp klaar!

Ook leuk voor op je werkplek!
Ook leuk voor op je werkplek!

Lampje

En hoe gaat de lichtbak dan aan? Dat is heel eenvoudig. Aan de binnenkant van het kistje zijn led-lampjes bevestigd die op batterijen werken. Je schuift het kistje open en doet het lampje aan. That's it. Niet vergeten weer uit te doen, want wij hebben onze lamp al een keer een heel weekend laten branden :-). Zowel voor Flavourites als voor Content Kitchen hebben we een lamp laten maken. En copywriter Mijke, met wie we de studio delen, heeft ook een lichtbak laten maken in haar huisstijl. Helemaal flashy. Deze lichtbak met #girlboss zou trouwens ook niet misstaan in onze studio... 

 

 Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)