Wat een plaatje!

haal de natuur in huis!
haal de natuur in huis!

Nu ik met dit weer inmiddels liever binnen blijf dan naar buiten ga vind ik het wel zo leuk om op een andere manier de natuur toch nog een beetje naar binnen te halen. En omdat ik over vijf weken mijn nieuwe Rotterdamse huisje mag betrekken ben ik druk in de weer om de leukste woonaccessoires te verzamelen.

 

Op social media zie ik vaak toffe posters voorbij komen en dus begon ik mijn zoektocht naar een leuke poster voor in mijn nieuwe huis. Na een snelle online zoeksessie kwam op de website van Prints & Posters terecht en zag ik dat ze een aantal natuur en boho posters hadden. Om hebberig van te worden!

jouw favoriete stad verdient toch ook een mooi plekje aan de muur?
jouw favoriete stad verdient toch ook een mooi plekje aan de muur?

Naast de fleurige posters zijn er ook landkaarten, grafische posters, posters voor kinderen en posters met tekst. De keuze is reuze! Uiteindelijk reken ik af met een poster met bananenbladeren en een Rotterdam poster in mijn mandje. Zo. En nu maar meteen op zoek naar leuke lijsten om deze plaatjes van posters in te hangen!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)