Wastafelmeubel en kraan vernieuwen? Dat doe je zo

Wastafelmeubel en kraan vernieuwen? Dat doe je zo
Wastafelmeubel en kraan vernieuwen? Dat doe je zo

Het is goed mogelijk dat je na verloop van tijd je huidige badkamer zat bent. Mogelijk vind je de kleurstelling niet meer fraai, is de indeling niet meer handig of zijn bepaalde onderdelen aan vervanging toe. Dat laatste kan het geval zijn bij zowel het wastafelmeubel als bij de wastafelkraan.

Dit meubelstuk en bijbehorende kraan worden veelvuldig gebruikt. Ga maar eens voor jezelf na hoevaak je aan het wastafelmeubel staat. En ga daarbij ook maar eens na dat je mogelijk ook nog huisgenoten of gezinsleden hebt die dit óók doen.
 
Als je je wastafelmeubel wilt vernieuwen, is dat dus helemaal niet gek. Het vernieuwen hiervan biedt bovendien een hoop mogelijkheden. Met een nieuw wastafelmeubel en bijbehorende kraan kun je de uitstraling van je badkamer namelijk significant beïnvloeden.
 
Hoe vind je een nieuw wastafelmeubel?
Het aanbod van wastafelmeubels is op dit moment erg divers. Je kunt uit meerdere afmetingen, vormen en kleuren kiezen. Ook kiezen meerdere fabrikanten voor verschillende materialen, waardoor je echt voldoende hebt om uit te kiezen.
 
Om het beste wastafelmeubel uit te kiezen, is ons advies om goed naar je badkamer te kijken. In welke stijl heb je je badkamer uitgevoerd? En welk wastafelmeubel zou daar het beste op aansluiten? Kijk hierbij niet alleen naar de stijl, maar ook naar bijvoorbeeld de kleur en materiaalkeuze.
 
Ook moet je een keuze maken tussen de verschillende soorten wastafelmeubels. Wil je een wastafelmeubel met een enkele wasbak aanschaffen? Of ben je juist op zoek naar een variant met een dubbele wasbak? Ook op dit gebied heb je meer dan voldoende mogelijkheden.
 
Hoe vind je een nieuwe wastafelkraan?
Niet alleen je wastafelmeubel kun je vernieuwen, maar ook je wastafelkraan. Een moderne wastafelkraan is op geen enkele manier te vergelijken met je huidige variant. De nieuwe varianten zien er namelijk stijlvol uit én beschikken veelal over een handige bediening. Zo hoef je sommige wastafelkranen niet eens meer aan te raken, maar kun je middels een sensor water uit de kraan laten komen.
 
Voor het uitkiezen van een nieuwe wastafelkraan moet je ook goed naar je badkamer kijken. Welke kleur past het beste in je badkamer? In welke stijl zou de wastafelkraan uitgevoerd moeten zijn? En hoe groot zou de kraan bij voorkeur moeten zijn?
 
Uiteraard moet je deze kraan ook afstemmen op het wastafelmeubel. Sterker nog; je kunt het beste voor een complete set van meubel en kraan kiezen. Zo’n set vormt een mooi geheel en daarmee een prima aanvulling op je badkamer.
 
Nog een laatste tip: durf te investeren in het beste wastafelmeubel met bijbehorende kraan. De beste varianten zien er simpelweg mooier uit en zijn ook nog eens van een betere kwaliteit. Dát merk je duidelijk aan de levensduur.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)