Warme zelfmaker: gezellige herfstkaarsjes!

Een zelfgemaakt herfstkaarsje geeft nóg meer sfeer!
Een zelfgemaakt herfstkaarsje geeft nóg meer sfeer!

Het wordt weer vroeger donker en stiekem vind ik dat niet zo erg, want dan kunnen de kaarsjes gezellig aan in huis. Ook houd ik van zonnige herfstdagen vanwege de prachtige kleuren van de bomen voordat ze het blad laten vallen. Helaas hoort de wind en regen ook bij de herfst: een extra reden om het binnen gezellig en warm te maken!

Printable herfstkaarsjes 
Ik heb een creatieve vriendin die je op insta kunt vinden onder @letter.leo. Zij maakt de allermooiste creaties met potlood en pen. Voor mijn eigen blog schrijft ze regelmatig een gastblog met een leuke printable die je dan kunt downloaden. Dit keer heeft ze speciaal voor het blog van Flavourites een printable gemaakt. Deze kun je helemaal gratis downloaden, uitprinten en gebruiken. Omdat we allebei gek op kaarsjes zijn hebben we besloten dat het een wikkel voor een kaarsje moest worden. Er zijn maar liefst 4 verschillende designs, dus voor ieder iets wils! 
Leontien heeft ze met de hand getekend en daarna hebben we er een pdf voor gemaakt, zodat jij ze ook kunt gebruiken! 

Kies uit 4 designs of maak zelf je eigen creatie!
Kies uit 4 designs of maak zelf je eigen creatie!

Aan de slag
Download de printable en print hem uit.  Je kunt hem eventueel ook gekleurd papier uitprinten voor een kleurrijke variatie, of kleur de eerste twee designs gezellig in met je kind! 
Knip de stroken los van elkaar en vouw hem om een kaarsje naar keuze. Wij gebruikten de kaarsjes van de Hema. De achterkant plak je vast met een stukje plakband of leuk stukje washitape. En voilà je hebt een gezellig kaarsje met leuke herfstprint! 

Kom maar op met die donkere dagen
Kom maar op met die donkere dagen

Eigen wikkel maken
De onderste strook is leeggelaten, hier kun je je eigen print op maken! Kijk even op Pinterest voor wat inspiratie en oefen eerst op een leeg blad met potlood. Als je tevreden bent over je ontwerp, teken je het op de lege strook. Neem daarna een fineliner of dunne stift en trek je ontwerp over. Eventueel met potlood, stift of een brushpen kun je hem nog wat kleur geven. 

Veel plezier ermee! De wikkels zijn trouwens alleen voor persoonlijk gebruik bedoelt en we vinden het natuurlijk leuk als je een foto deelt van het resultaat en @flavourites, @liefsvancindy en @letter.leo tagt! Worden wij blij van! 

Creatieve groetjes van Cindy en Leontien

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)