Waarom deze dagcrème met SPF een musthave is voor je (zomer) skincare routine

Waarom deze dagcrème met SPF een musthave is voor je (zomer) skincare routine
Waarom deze dagcrème met SPF een musthave is voor je (zomer) skincare routine

Met de zomer in aantocht is het tijd om je skincare routine aan te passen aan een nieuw seizoen. Een SPF in je dagverzorging is het hele jaar door aan te raden, maar zeker in de zomer wanneer de zon hoger staat en meer uv-straling onze huid bereikt. Je kunt hiervoor natuurlijk een zonnebrandcrème toevoegen aan je routine, maar ook je kunt ook kiezen voor een dagcrème met SPF voor je gezicht. Hiermee ben je zonder extra stappen wel beschermt tegen schadelijke uv-straling. Ga bij voorkeur voor een SPF-dagcrème die breedspectrum (tegen uv-A- en uv-B-straling) bescherming biedt. Dit zorgt er namelijk voor dat je niet alleen beschermt bent tegen verbranding, maar ook tegen huidschade als pigmentvlekken en vroegtijdige huidveroudering. 

Deze dagcrème met SPF is een aanrader Een zomertip is de Hydra Day Cream SPF 35 van Xminerals. Xminerals biedt huidverzorging met mineralen in combinatie met antioxidanten, peptiden en natuurlijke moisturizers. Mineralen staan er om bekend mild te zijn voor de huid en de producten van Xminerals worden zo geformuleerd dat ze geschikt zijn voor zelfs de meest gevoelige huidtypen. De Hydra Day Cream met SPF 35 is een van de bestsellers uit deze lijn. Door deze toe te voegen aan je routine, maak je zonbescherming eenvoudig een integraal onderdeel van je dagelijkse routine. 

Waarom deze 'SPF-dagcrème' onze favoriet is? 

Breedspectrum bescherming
De schadelijke straling van de zon is de belangrijkste redenen van vroegtijdige huidveroudering en de grootste oorzaak bij het ontstaan van huidkanker. De Xminerals Hydra Day Cream SPF 35 biedt met een combinatie van minerale en een chemisch zonnefilter bescherming tegen zowel uv-A- als uv-B-straling. 

Rijk aan antioxidanten
De hydra dagcrème bevat vitamine C & E, groene thee-extract en duindoornolie en is hiermee rijk aan vitaminen en natuurlijke antioxidanten. Vitaminen hebben huidherstellende eigenschappen en verhelderende (vitamine C) eigenschappen. Door de antioxidante werking kunnen ze bovendien helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen (deze worden geproduceerd door onder andere uv-stralen), waardoor de schade aan de huid wordt verminderd. 

Hydraterende werking
Natuurlijke moisturizers als hyaluronzuur, mineralen en algen in deze dagcrème zorgen voor een optimale vochtbalans en helpen bij het voorkomen en tegengaan van (droogte)rimpels. Je hoeft dus niet nog een aparte moisturizer te smeren. 

Airless verpakking

Verpakt in een airlessverpakking worden de actieve werkstoffen goed bewaard, maar gaat deze flacon ook nog eens makkelijk mee in je handtas. Zo kan je op een zonnig terras gemakkelijk even bijsmeren als dit nodig is. Bovendien is de crème met pompje hygiënisch verpakt en gemakkelijk te doseren. 

Geschikt voor alle huidtypes

De milde formule maakt deze dagcrème geschikt voor alle huidtypen. De dagcrème trekt daarbij snel in en laat geen witte waas achter. 

Tip! Om de hele dag door beschermd te blijven wordt het aangeraden bij blootstelling aan de zon, de crème elke 2 uur opnieuw aan te brengen. 

Extra tip! Moederdagaanbieding
Tot 12 mei kun je de Hydra Day Cream SPF 35 aanschaffen in een powerduo aanbieding samen met het Ultra Rich Hyaluronic Serum met 20% korting. Dit anti-aging serum bevat 4% hyaluronzuur en vitamine C. Hiermee heb je een krachtig 'anti-aging couple' te pakken. Nieuwsgierig naar de producten? De Xminerals Hydra Day Cream SPF 35 en andere Xminerals producten zijn exclusief verkrijgbaar via schoonheidsspecialisten en via www.mineralskincosmetics.nl

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)