Waanzinnig en warm

Het sjaalseizoen is officieel geopend!
Het sjaalseizoen is officieel geopend!

Sjaals. Tja. Je hebt er niets mee, of in mijn geval, je hebt er eigenlijk te veel. Met het weer dat komen gaat is het altijd fijn om een lekkere sjaal of omslagdoek bij de hand te hebben om eventjes in te kunnen kruipen. Wij hebben hier in de Flavourites keet dan ook altijd een warme sjaal klaarliggen voor zo’n rillerig momentje.

En kijk dan eens even naar deze asymmetrische exemplaren van Pom Amsterdam. Zelf ben ik echt verknocht aan deze sjaal met leopard print. Op mijn wishlist staat hij inmiddels al een tijdje, maar omdat ik over een paar weken ga verhuizen moet ik mijn mode uitgaven even on hold zetten om spullen voor het interieur te kunnen kopen. Waar ze bij Pom overigens ook enorm leuke dingen voor hebben! Check deze kussens dan, eveneens met leopard print of Amsterdamse huisjes. De leopard liefhebber in mij raakt meteen enthousiast, Veerkampjes, move over!

Leopard liefde!
Leopard liefde!

En dan hebben ze niet alleen sjaals om je warm te houden, ook geweldige plaids zoals deze om lekker onder te kruipen tijdens een filmavondje. En mocht je dan toch even de deur uit moeten voor een snelle boodschap, hebben ze ook nog eens leuke jassen en bomberjacks met een printje om je outfit dat beetje extra flair te geven!

Te gekke kussens en plaids!
Te gekke kussens en plaids!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)