Vrolijk Pasen! De leukste decoratie voor in huis

Lichte kleuren en papier
Lichte kleuren en papier

Pasen vinden wij een van de leukste feestdagen van het jaar. Fijne tradities als paaseieren zoeken, het heerlijke paasontbijt, de leuke decoraties en het gezellige tafelen. Heerlijk, en dan is het ook nog eens een echt lentefeest! We laten je in dit blog de leukste decoraties zien waarmee je het helemaal paas-gezellig kunt maken in huis.

 

De chocolade eieren liggen al weken in de supermarkt en qua decoratie is daar ook wel het een en ander te vinden, maar wij speuren natuurlijk naar unieke decoratie die je niet in de supermarkt op de hoek vindt. Laat die inspiratie maar komen!
.
Wat past er nou beter bij Pasen dan het decoreren van je eigen paastak. Voor ons paasliefhebbers in ieder geval een jaarlijks terugkerende activiteit. Bij Villa Madelief spotten we speelse papieren paas-honeycombs, deze stijlvolle gebloemde papieren servetten en vrolijke decoratie voor in de paastak.

Decoratieve elementen van Villa Madelief
Decoratieve elementen van Villa Madelief

Deze witte paashanger set van Bloomingville is lekker simpel, maar o zo stijlvol voor in je paastak. Als je niet zo van felle kleuren houdt, is dit een perfecte oplossing. Nog een voordeel? Je kunt ze elk jaar weer gebruiken en dat maakt ze een duurzame investering! 

Heel leuk voor aan je tafelklem (heb je die al?) is deze vrolijke confetti van Deens.nl. Niet alleen leuk voor Pasen, maar ook voor een zomerfeestje of een verjaardag, of laat ze gewoon tot Kerst hangen! Worden we nu al vrolijk van.

Zo leuk, deze confettislinger van Deens
Zo leuk, deze confettislinger van Deens

Zó leuk en vrolijk, deze te gekke kleurrijke vaasjes van Masters and Crafters! De vilten haasjes passen perfect rond een bierflesje. Mooie manier om materiaal dat je al in huis hebt te hergebruiken. Easter upcycling dus!

Houten eierhouder
Houten eierhouder

En tot slot, onmisbaar op elke paastafel zijn natuurlijk eierdopjes! Hoe leuk is deze unieke eierhouder van hout! Die maakt van het paasontbijt pas een écht paasfeest.

Vrolijke paashazen als vazen
Vrolijke paashazen als vazen

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)