Vitamines en chocolade

Eethuisje Voscheheugte in Drenthe, ook van binnen idyllisch!
Eethuisje Voscheheugte in Drenthe, ook van binnen idyllisch!

Ben jij met die regenachtige dagen ook het liefst binnen? Met een dekentje op de bank en een kop thee en chocolade in je hand? Toch, de buitenlucht heb je nodig, voor de vitamines die je deze winter doorhelpen. Trotseer regen, wind en kou, maak een flinke wandeling door de natuur en trakteer jezelf daarna op een bezoek aan een van deze drie leuke (thee-)tentjes in het groen. Als beloning voor je inspanning; groen geluk!

Eethuisje Voscheheugte
Een idyllisch houten eethuisje in Drenthe, gelezen aan het Mantingerzand. Een verrassend stukje natuur met zandvlaktes, eeuwenoude bomen en heide. Met een koude neus duik je bij de open haard van de Voscheheugte. Nog fijner maak je het wanneer je de afternoon tea bestelt, bestaande uit huisgemaakt lekkers. Die wandeling wordt ineens een feestje!

Als een sprookje: Theehuis Dennenoord...
Als een sprookje: Theehuis Dennenoord...

Theehuis Dennenoord
Nog zo’n idylle in het groen: Theehuis Dennenoord. Een begrip in de wijde omgeving en niet voor niets. Het theehuis ligt in een bosrijke omgeving, tussen Ootmarsum en Vasse in. Aan mooie wandelingen geen gebrek. En aan lekkers ook niet. Reserveer de originele afternoon tea met scones, sandwiches en zoete & hartige lekkernijen. Daar loop je graag een stapje extra voor! 

Dit wil je doen toch? Een hot tub arrangement in Friesland bij Picknickers!
Dit wil je doen toch? Een hot tub arrangement in Friesland bij Picknickers!

Picknickers
Bij Picknickers in het Friese Terherne wacht je een hele leuke verrassing! Even flink doorstappen langs de waterkant van het Sneekermeer en dan plof je gezellig hier neer. Foodbar Picknickers is niet alleen leuk om te zien, ook nog eens lekker. En met verrassende arrangementen. Wat dacht je van het hot tub arrangement, romantisch en bijzonder! Je vergeet spontaan die lange, natte winter. 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)