Vier de liefde met een handgemaakt sieraad

Vier de liefde met een handgemaakt sieraad van BijJosse
Vier de liefde met een handgemaakt sieraad van BijJosse

Nog even en het is weer Valentijnsdag en dat is altijd weer een goede gelegenheid om je dierbaren te laten weten dat je ze lief vindt. Dat kan natuurlijk met een kaart, een mooie bos bloemen, een brievenbuscadeautje, maar óók met een sieraad. Laten wij nou net een hidden gem kennen waar je unieke sieraden vindt...

Wij kennen BijJosse al jaren en zijn nog steeds onder de indruk van de originele sieraden die ze maakt. Je ziet Josse’s passie voor kunst en ambacht terug in de sieraden. Verwacht hier geen pure perfectie in de zin van strak afgewerkt en glimmend, maar juist verrassende contrasten en onverwachte vormen. Soms groot uitgewerkt, soms subtiel, maar altijd zó mooi.
Super leuk adresje dus om nu een Valentijnscadeau te shoppen, want -leuk leuk leuk- je krijgt bij iedere bestelling* twee handgemaakte lollipops in hartvorm, gemaakt door The Petalpop Shop. En je cadeautje wordt uiteraard heel mooi ingepakt in het thema van de liefde. Wil je het rechtstreeks naar je dierbare of secret Valentine sturen, dan schrijft Josse jouw persoonlijke boodschap op een kaartje.

Mooie handgemaakte sieraden van BijJosse, heel mooi ingepakt voor Valentijn
Mooie handgemaakte sieraden van BijJosse, heel mooi ingepakt voor Valentijn

Oké, dan nu de sieraden. Heel mooi en o zo subtiel is deze ketting met zilveren plaatje waarin een fijn hartje is gegraveerd. En voor dat beetje extra glans hangt er aan de ketting een verguld zilveren bolletje, afgewerkt in glanzend 24 karaats goud. Perfect cadeau om jouw prille liefde te laten weten dat je hem of haar heel erg lief vindt. Tip: er is ook een matching armbandje.
Zoek je een cadeau voor een dierbaar iemand die wel een beetje extra geluk in het leven kan gebruiken, check dan deze Lucky Bean:  een heel fijn zwart boontje aan een zilveren of verguld zilveren ketting, afgewerkt met 24 karaats bladgoud. Wat een prachtig symbolisch en liefdevol cadeau, deze kleine geluksbrenger.

Handgemaakte sieraden van bijJosse, lucky bean ketting
Handgemaakte sieraden van bijJosse, lucky bean ketting

Ook leuk is een klein maar fijn armbandje dat je nooit meer af wilt doen. Het zilveren of in 18 karaat vergulde zilveren hartje zit aan een super sterk koord dat een leven lang mee gaat. Hopelijk dus net zo lang als jullie liefde! Leuk om te matchen met andere armbandjes.

Op valentijnsdag vier je de liefde met een handgemaakt sieraad
Op valentijnsdag vier je de liefde met een handgemaakt sieraad

Wil je nou écht uitpakken met Valentijnsdag dit jaar, kies dan voor één van de ambachtelijk gemaakte ringen van BijJosse. Allemaal even uniek en bijzonder, maar voor ons steekt de serie Apple of my Eye er met kop en schouders bovenuit. Deze elegante ringen van zilver zijn afgewerkt met één of meerdere massief 14 karaat gouden ‘oogappeltjes’. Heel speciaal om zo’n ring te geven aan jouw oogappeltje, of misschien ben jij wel iemands oogappel, nóg leuker.

Prachtige ringen uit de collectie Apple of my Eye
Prachtige ringen uit de collectie Apple of my Eye

Heel veel moois dus om de liefde te vieren. Geniet van deze speciale dag, maar vooral van elkaar!

*voor dit speciale Valentijnspakket betaal je slechts € 5,-

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)