Verslaving

My Lovely Notebook
My Lovely Notebook

Ik moet jullie wat bekennen. Ik ben verslaafd. Niet alleen aan bijzondere plekjes ontdekken en delen, nee, ik heb nog een verslaving: notitieboekjes. Net als bij elke andere verslaving heb ook ik nooit genoeg. Al liggen er nog 20 schriftjes op me te wachten om beschreven te worden met bijzondere momenten en mooie herinneringen, ik koop gewoon weer nieuwe. Kan de verleiding niet weerstaan. Al die vormen, prints, kleurtjes… Ik moet ze gewoon hebben, voor mijn to-do lijstjes, inpaklijstjes, nog-te-onthouden lijstjes, plannen, inspiratie, ontdekte adresjes. Als je deze boekjes ziet, begrijp je precies wat ik bedoel. Die wil je toch hebben?!

My lovely notebook
Je begrijpt, met zo’n naam en mijn verslaving moet ik deze webshop eigenlijk niet bezoeken. Een hele winkel vol met notitieboeken, van luxe, duurzame tot kleurrijke inspirerende exemplaren. Met een leren omslag en dan ook nog een travelquote, ik ben verkocht!

Paperstories
Paperstories

Paperstories
Genoeg stories te vertellen, met alle mooie bestemmingen die ik bezoek. Het liefst vertel ik ze nog altijd op papier, hoe ouderwets ook. Nina van Paperstories begrijpt me wel, ze heeft echt alles in huis om de mooiste verhalen te vertellen.

Blog notitieboek I.jpg
Blog notitieboek I.jpg

Dreamkey
Voor al mijn hersenspinsels en plotseling opkomende ideeën heb ik altijd wel een notitieboekje op zak. Hoe leuk en handig zijn deze kleine schriftjes van het merk Navucko in de collectie van Dreamkey. Met titels als Dream & Do, You & Me en Love & Peace valt er genoeg te schrijven. Ik droom, ik doe en neem mijn verslaving op de koop toe.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)