Verras met deze 5 praktische en gepersonaliseerde relatiegeschenken

Verras met deze 5 praktische en gepersonaliseerde relatiegeschenken
Verras met deze 5 praktische en gepersonaliseerde relatiegeschenken

Op zoek naar het perfecte relatiegeschenk, maar geen idee waar te beginnen? We've got you covered. 


Stel je voor: een geschenk dat niet alleen praktisch is, maar ook jouw merk uitstraalt. Iets dat mensen dagelijks gebruiken, waardoor jouw bedrijf steeds in beeld komt. Klinkt goed, toch? 


Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder om onze top 5 geschenken te bekijken.

 

 

Top 5 relatiegeschenken


Powerbanks

Powerbanks zijn uitstekende relatiegeschenken. Waarom? Simpel, het is praktisch en duurzaam. Maar gepersonaliseerde powerbanks zijn nóg beter. 


Wanneer je een powerbank personaliseert met jouw bedrijfslogo of slogan, wordt het een krachtige ambassadeur van je merk. Telkens als iemand zijn apparaat oplaadt, wordt jouw merk op een subtiele doch impactvolle manier gepresenteerd. 


Daarnaast gebruiken de mensen ze constant, onderweg, op kantoor, overal. Jouw logo is dus altijd in beeld. En dan nog iets: Powerbanks zijn niet alleen cool, ze zijn ook superduurzaam. Je geeft iets wat echt gebruikt wordt, geen prul dat in de lade verdwijnt.

Ze zijn keer op keer te gebruiken en gaan lang mee. Zo maak je echt indruk, en je helpt ook nog eens de planeet. 

Notitieboeken

Notitieboekjes als relatiegeschenk zijn ook een topidee – ze zijn namelijk superhandig en altijd nodig. Voor aantekeningen, lijstjes, wat dan ook. En je kan ze helemaal aanpassen. En met gepersonaliseerde notitieboekjes kan je er nog meer uithalen door je bedrijfslogo erop te zetten, een toffe kleur te kiezen en het zo echt van jou te maken. 


Met je logo op de kaft, en wellicht een inspirerende quote op elke pagina, of een uniek ontwerp dat helemaal bij jouw bedrijf past, sla je de plank zeker raak.


En dan hebben we het nog niet eens gehad over de duurzaamheid. Door te kiezen voor ecologische notitieboekjes, zoals die gemaakt van gerecycled papier of bamboe, laat je zien dat jouw bedrijf waarde hecht aan duurzaamheid. Zo maak je niet alleen een statement naar je relaties, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Notitieboekjes zijn daarmee niet alleen een praktisch, maar ook een verantwoord relatiegeschenk.


USB-sticks

USB-sticks zijn echt handige kleine dingen voor als relatiegeschenk. Ze zijn compact en krachtig – klein genoeg om in je zak te stoppen, maar met genoeg ruimte voor een berg aan info. Ideaal om snel iets op te slaan of mee te nemen.


Dan is er nog de personalisatie. Hoe personaliseer je USB-sticks voor maximale impact? Dat is eigenlijk best simpel. Laat je logo of bedrijfsnaam erop drukken en voilà, je hebt een relatiegeschenk dat zowel nuttig als een krachtig marketinginstrument is. Elke keer als iemand de USB-stick gebruikt, wordt hij of zij herinnerd aan jouw merk.


Tip: Kies voor gekke vormen of kleuren, dat maakt het nog opvallender en zo herinner je je klant aan jouw bedrijf.


Een goed ontworpen USB-stick met een bedrijfslogo of een creatieve afbeelding kan een blijvende indruk achterlaten.


Sleutelhangers

Sleutelhangers zijn ook perfect voor een relatiegeschenk. Iedereen heeft namelijk sleutels. 

Plaats je logo erop, en hoppa, iedereen die z'n sleutels pakt, ziet jouw merk. Simpel en effectief. 


Maar het stopt niet bij gewoon een logo op een stukje metaal of plastic. Denk aan felle kleuren, aparte vormen, misschien zelfs gadgetfuncties zoals een flesopener of een klein lampje. Zo wordt die sleutelhanger niet alleen een handig item, maar ook een gespreksstarter.


Daarnaast gaat een sleutelhanger niet snel kapot. Dus jouw merk blijft lang in beeld. En het is ook nog eens supermakkelijk om uit te delen. 

Een sleutelhanger is dus veel meer dan alleen een dingetje om je sleutels bij elkaar te houden. Het is een slimme, effectieve manier om je merk uit te dragen.

Pennen

Pennen als relatiegeschenken zijn ook een aanrader. Waarom? Nou, simpel: iedereen heeft ze nodig. Op kantoor, thuis, in je tas – een pen komt altijd van pas. Maar het mooie van een pen als relatiegeschenk is dat je ‘m persoonlijk kunt maken. Een pen is niet zomaar een pen als jouw merk erop staat.


En met jouw logo of slogan erop wordt elke pen een klein stukje reclame. En denk eens aan de mogelijkheden! Verschillende kleuren, stijlen, inktsoorten – je kunt echt creatief zijn. Een chique pen voor die luxe uitstraling, of juist een vrolijke, kleurrijke voor een speels effect.


Het fijne van pennen is dat ze lang meegaan. Ze liggen op bureaus, gaan mee naar vergaderingen, en worden gebruikt om belangrijke dingen op te schrijven. Elke keer dat iemand jouw pen gebruikt, wordt hij of zij subtiel herinnerd aan jouw merk. Dus ja, pennen zijn misschien klein, maar ze hebben een grote impact. Perfect voor een praktisch, maar toch persoonlijk relatiegeschenk.


Met relatiegeschenken laat je zien wie je bent als bedrijf. Elke pen, elk notitieboekje met jouw logo, dat blijft hangen bij mensen. Zie het als mini-reclame. Elke keer als iemand jouw geschenk gebruikt, denken ze aan jouw bedrijf. Slim, toch? Zo bouw je aan je merk, elke dag weer.


Bij GiftsDirect weten we dat de juiste relatiegeschenken een blijvende indruk kunnen maken. 

Wij bieden een breed scala aan gepersonaliseerde opties om ervoor te zorgen dat uw geschenken uniek en relevant zijn voor uw klanten.

Of u nu kiest voor sleutelhangers bedrukken of powerbank bedrukken, of een ander product, GiftsDirect biedt de perfecte oplossing voor elk van uw promotionele behoeften.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)