Verlanglijst voor Flavourites Live

Alles lekker Bleq
Alles lekker Bleq

Natascha vertelde ons maandag al over haar must-sees voor Flavourites Live. Vandaag laat ik jullie mijn favorieten zien. Want ondertussen zijn wij nog druk bezig met alle voorbereidingen, maar hebben we inmiddels al een aardige wish list gemaakt. Elke keer als ik weer een leuk snoepje tegenkom gaat de shop op het lijstje! De eerste op mijn lijstje:

Bleq. Mega leuk, zo’n thema! Van sieraden tot woonaccessoires, alles is (deels) zwart van kleur in de shop van Bleq. Geheel verrassend, ik ben een ware black-o-holic, heb ik al een paar dingen gespot voor op mijn wishlist. Zoals bijvoorbeeld deze leren make-up tas. Handig en mooi. Of deze paspoorthouder met de bijpassende tekst 'Just go' voor als je niet zeker bent over die spontane stedentrip. 

Genoeg leuks bij Loft 55!
Genoeg leuks bij Loft 55!

Bij Loft 55 heb je heerlijke woonaccessoires. En daar ben ik tussen het klussen en werken door druk naar op zoek! Hoe fijn om op Flavourites Live nog wat leuks te kunnen scoren, nietwaar? Zoals deze lichtslinger van Madam Stoltz, leuk voor aan het balkon maar kan natuurlijk ook makkelijk binnen! En die zwarte organizer ziet er ook geweldig uit. Voor olie en kruiden in de keuken, of om alle crea bea benodigdheden in op te bergen. Krijg al helemaal zin om cadeautjes in te pakken! 

Wie houdt er nou niet van mooie agenda's en notitieboekjes
Wie houdt er nou niet van mooie agenda's en notitieboekjes

Tinne + Mia kende ik al van al het leuke beddengoed dat ze hebben. Maar het einde van het jaar is in zicht en dat geeft een goede reden om nieuwe planners en notitieboekjes aan te schaffen. En nu wil het toeval zijn dat Tinne + Mia een ontzettend leuke stationery collectie heeft… Daar ga ik dus lekker mijn slag slaan!

Heerlijke posters voor dat warme wintergevoel
Heerlijke posters voor dat warme wintergevoel

Pillah heeft heerlijke woondekens en kussens gemaakt van gerecycled katoen. Grafische prints met zachte stoffen is een combi waar ik geen nee tegen zeg! Maar naast de plaids en kussens hebben ze ook deze ontzettend leuke posters. Klinkt als een shop waarbij ik helemaal los kan gaan!

Volgende week deelt Judith haar Flavourites Live must-sees met ons. Nieuwsgierig geworden naar alle shops en activiteiten op Flavourites Live? Alle deelnemers, workshops, foodtrucks, de laatste nieuwtjes en natuurlijk tickets vind je hier!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)